Da, ala e 66. Eu am dmt de la dumitru, el are dmt de la nu stiu ce drog :D
Printable View
Da, ala e 66. Eu am dmt de la dumitru, el are dmt de la nu stiu ce drog :D
astazi mi-am facut un ''upgrade'' la sistemul audio,mai exact la difuzoarele de pe spate,cele originale,pe care le-am inlocuit cu altele mai puternice si am renuntat la binecunoscutul suport de plastic! Difuzoarele pe care le-am montat sunt AKAI,4OHMI,50 W reali,si ce ma bucura cel mai mult,am putut sa le montez direct pe portiera,fara sa mai decupez ,sau sa folosesc inele adaptoare sau alte suporturi.Acum portiera propriuzisa se comporta ca o incinta,ca o boxa,basul este mult mai puternic,se simte o diferenta clara intre difuzoarele stock si astea puse de mine! [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
Pe fata nu pui?
pe fata am pioneer dar cand voi avea chef si timp sa desfac fetele la portiere si sa incerc sa gasesc o solutie si acolo sa le prind direct fara suportii aia.
Deja isi pierde din originalitate rover-ul tau cu gadget-uri aftermarket. :) )))Quote:
Originally Posted by leonard75 [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
hai ca esti funny....invidiosule!!!:p
am parcus 2800 km in 6 zile masina s a comportat excelent cu o singura problema ;s a infundat sorbul de la motorina dupa ce am pus un aditiv cleaning puternic
[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]am scos sonda litrica (rover 25 td an 2000) si am sa pun poze cu ea [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register] .eu am taiat deasupra la sonda si am reusit sa o scot pe sus fara sa dau jos rezervorul. atentie cand scoateti racordurile rosu si verde daca aveti motorina in rezervor va curge pe principiul damigenei . la demontarea si montarea sondei aveti grija sa nu indoiti tevile si mai ales lamelele de la senzor . la montare trebuie sa intre usor cu o usoara rezistenta de impingere in sus dotorat sorbului negru care este elestic. aveti grija ca pe directia tevilor se afla supapa de aerisire a rezervorului sa nu da ti in ea/ pentru mai multe explicatii sunt disponibil la telefon
Dumi...amortizoarele spate in ce stare le ai si la ce ''scor''???..nu am verificat inca la mine,dar s-ar parea sa dea unul semne de imbatranire.Quote:
Originally Posted by Dumitru.P. [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
Sunt bune, dar le dau fara flanse. 100 amandoua