Felicitari Leo! Abia astept sa aud bass-ul ala profund si sa-mi fac un vibromasaj pe bancheta din spate de la Rover-ul tau. ;)
Colegul ala al tau de forum care a zis ca-i "cusca de iepuri" n-a stiut ce vorbeste. :) )))))))
Printable View
Felicitari Leo! Abia astept sa aud bass-ul ala profund si sa-mi fac un vibromasaj pe bancheta din spate de la Rover-ul tau. ;)
Colegul ala al tau de forum care a zis ca-i "cusca de iepuri" n-a stiut ce vorbeste. :) )))))))
asa e ''B''acy...;)...vorbea in necunostinta de cauza.
frate, dar mare e portbagajul (fata de 200)!
eu am pus bateria pe redresor, am curatat filtrul si ma gandesc daca sa schimb bujiile. vine zilele viitoare si itp-ul!
in rest, numai cuvinte de lauda pentru LEO care tot meshtereste!
pai ar trebui sa imi dati un premiu de fidelitate...am tocit si tastatura tot scriind pe acest forum.Multumesc Eugen pentru apreciere!
Frumoasa usa rotunda i-ai pus "custii" :D
daaa...ii place si lui Bacy..i-am delectati azi auzul cu ''cusca'':o
am reusit sa o spal! victoriieeee!
am schimbat stergatorul de la luneta, am schimbat bujiile, am facut directia. deh, ca-n vremurile bune.
cred ca ambreiajul imi face discret cu ochiul sa il schimb :-D
bravo Leonard! nu o sa ti dea nimeni nici un premiu dar tu contiunua pentru satisfactia ta si a nostra. imi place ca te pricepi. toata lauda!
lasa playere, ca gasim noi ceva! o bujie, gen :-D
Buna seara dupa o pauza cam lunga.Multumesc Player....astazi mi-am achizitionat o chifteluta...o ditamai statia cu patru iesiri pentru difuzoare sau doua pentru subwofere,asa ca vechea, dar performanta statie ce o aveam pe masina este de vanzare la doar 100 lei..: Jbl gts 150,iesire 2x75wati pe 4 ohmi sau bridge 1x150w.Mentionez ca ampliful este ''old school'',fara multe brizbrizuri,butonase de design sau alte acareturi...2 intrari,doua iesiri,potentiometru de ''gain''...scula rezistenta ce m-a slujit vreme de 7 ani fara sa ceara nimic schimbat in ea,si a trecut prin portbagajul a 3 masini.Imi este sincer greu sa ma despart de ea,dar nepotica ei a venit pe neasteptate sa isi arate ''muschii''.:o