Eugen forumul asta e cam ''dead'',pana si Bacy care nu aveai loc de el pe forum ,a cam disparut:(
Printable View
Eugen forumul asta e cam ''dead'',pana si Bacy care nu aveai loc de el pe forum ,a cam disparut:(
Stati linistiti. Supraveghez de la distanta. Plus de asta o "mica" problema cu laptop-ul: placa de baza bulita la un TOSHIBA SATELITE L850-13P. :mad::mad::mad: = 400 lei. Asa ca in loc sa mai fac cate ceva la Roverache ......
si sa mai zic si eu ceva dak tot e ''saracie''...mi-am pus bricheta auxiliara in cotiera...nu e un moft,chiar imi era necesara in sensul ca bag acolo telefonul si il incarc,asta vara in concediu mufa brichetei principale a masinii era mai tot timpul ocupata cu incarcatorul de la navigator si trebuia sa scot un incarcator...bagam altul...stiti voi...asa ca acum le-am impacat pe amandoua! Toata operatia...10 lei(bricheta completa) si o ora de munca.
da leo, stiu ce zici, am 2 prize in fata, 2 pe mijloc si inca 1 de mare putere in spate (asta duce linistit cateva sute de watti :-). si evident, au fost momente cu ele pline :-D
pentru mine este foarte bine ca nu pot lucra acum la masina... se mai sedimenteaza ideile, raman doar alea care trebuie :-D
Cam cati pasionati de rover sunt in tara, cam atatia posteaza pe forum.
lasa playere ca ajungem noi la Top Gear :-D
'Na searaaa loome!!! Mi-am permis si eu ''o aroganta''!!! Deoarece am toroidala gpl in locul rotii de rezerva,am achizitionat roata de rezerva slim..(hihihiii..parca e de bicicleta)...asa ca vand roata de rezerva pentru 75 ,janta din tabla,cauciuc de vara 205/65/15..la doar 50 lei(ma incurca prin garaj)..daaa doar 50 lei!!!! cine o doreste plateste transportul prin curierul stabilit de cumparator.
Sa vezi aroganta pe mine! Pe 06.11.2014 are loc licitatie pentru locurile de parcare din spatele blocului. :) ))))
da dar tu ai singura ''masina'' din ce am vazut eu in parcarea aia...restul sunt polizoare,rasnite,masini de spalat..etc...deci obrazul subtire cu cheltuiala se tine...sau faci ca mine:vinzi tot de la oras si iti faci o casuta langa oras,cu garaj,spatiu de joaca pt copii..loc din belsug de demontat masina etc...aaa si impozite mai mici!!!:p
azi in urma unui eveniment rutier (ma facu un peugeot 206) am ridicat capota si am constatat ca am firele rupte la senzorul de la injectorul 1 .am dat afara toate injectoarele (care aveau "turturi"de calamina) le am curatat cu peria cu peria de sarma,spalat si presat . la pistonul 1 injectorul "pisa" ,avea depuneri de calamina si pe ac .m a cam chinuit putin dar am reusit sa l ridic si pe el la 195 barr .cartea spune 200 barr dar varsta isi spune cuvantul. la proba alta masina(mi sa pus pata pe un opel insignia ....)