-
ieri am constatat ca nu mai am freon in ac .azi am lucrat la schema electrica ,un releu defect circuitul auxiliar( borna 87a nu mai conecta cu borna 30)defect si am gasit pe unde am pierdut freonul . pierderea a fost pe la cuplajul termostatului ,s a desfacut surubul de la flansa de strangere a tubulaturilor . cu ocazia asta am dat jos si evaporatorul(racitorul din masina) si am putut sa verific si caloriferul totul e ok. daca tot am deschis capota am verificat si valvula termoregulatoare am spalat tancul de apa si am strans colirele la tuburile de vaccum etc ...
-
astzi am facut mai multe. Episodul 1... schimbul de ulei si filtre [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
-
Episodul 2...curatarea radiatorului de caldura pentru ca aer cald aveam doar eu, nu si prietena :D a iesit pamant din el, iar operatiunea a fost chiar usoara .
[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
-
Episodul 3, printre timpii de asteptare a solutiei care trebuia sa curate radiatorul, am desfacut farurile xenon. Ambele aveau acea trepidatie enervanta[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
-
Cum ai curatat radiatorul? La mone bolboroseste ?
-
L-am scos, si l-am curatat cu o solutie speciala. Poate bolborosi din cauza aerului sau din cauza blocajului, face efort apa ptr a trece prin calorifer
-
Dumi ..nu pot vedea pozele...detaliaza pasii la ”episodul 2”,sa stim si noi pe viitor daca va fi nevoie ce avem de facut.
-
In partea dreapta demontezi gura de aer de la picioare (un surub), scoti plasticul si ajungi la calorifer. Tevile care ies din calorifer au o intrerupere, se scoat cele 2 coliere, plus inca o prindere care este undeva spre compartimentul motor. Acea prindere are un surub si trebuie scoasa pentru a putea indeparta tevile care intra una in alta. Dupa asta trebuie doar tras spre exterior, nu mai are nici o alta prindere.
-
3 Attachment(s)
[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register] ce ziceti motor 1112 cm benzina an 2006 pret 1700 e (la nemti) ? As merge dupa ea.[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register],[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
-
frumoasa masina,foarte bun si anul...totusi motorul nu e cam mic??