Vand kit xenon h7 35w cu balast-uri slim. Kit-ul a fost montat la mine pe rover 75 pe faza scurta. L-am dat jos ca era sa-mi iau amenda si sa-mi retina si talonul.
Pret 70 lei. Trimit si prin posta romana.
Tel. 0721799161-stefan.
Printable View
Vand kit xenon h7 35w cu balast-uri slim. Kit-ul a fost montat la mine pe rover 75 pe faza scurta. L-am dat jos ca era sa-mi iau amenda si sa-mi retina si talonul.
Pret 70 lei. Trimit si prin posta romana.
Tel. 0721799161-stefan.
v-am mai spus eu de problema asta cu xenoane :) desi... e destul de ciudat sa iti retina talonul pentru ca trebuie sa demonstreze ca masina nu are xenon din fabrica,ceea ce este destul de complicat :)
Exact asta s-a si intamplat. M-am "tziganit" cu ei ca n-au cum sa-mi demonstreze ca nu e asa din fabrica si m-au lasat in pace. Dar ca sa evit problemele pe viitor, l-eam dat jos.:)
asa am facut si eu :)
sa il intreb pe varul meu daca le vrea, ca lui nu prea ii pasa de politie :) te anunt
eu am patit-o cu un set de DLR {foarte dragute erau si veneau chiar bine sub bara}.M-au oprit curcanii si au vrut sa ma amendeze,motivul...''montarea pe auto a luminilor neomologate''...cica e stipulat si in codul rutier. Pana nu am taiat firele de alimentare ca sa nu mai functioneze lampile led,nu s-au lasat ...am scapat numai cu avertisment ,dar cu firele taiate...
puenti lupe :)
[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
Degeaba. Trebuie sa ai lupe, spalator la faruri, sticla sa fie clara si farurile autoreglabile in fct de greutatea din habitaclu.
marcuss...masina ta arata super,dar ma intreb ...ce culoare e trecuta in certificat?...nu ai avut probleme??
leonard , Piratii mei sant omologati in cartea masinii !