-
Cablu ambreaj.
Intr-o minunata seara am ramas cu pedala de ambrej la pamant, am reusit sa scot cablul de pe pedala si a iesit fara probleme,deci trebuie alt cablu.
Intrebarea mea este daca se poate inlocui cablul cu unu de la un mg zr cu volan pe dreapta(masina mea e cu volanul pe satanga) ?
-
am impresia ca este diferit... dar nu sunt sigur. eu l-am schimbat pe al meu si a trebuit sa ma duc cu seria de la sasiu pentru ca l-am luat original. in orice caz, mai intai il demontezi, mergi cu el la masina cu pricina si il compari :) dar tot am impresia ca este diferit.
apropo, ce motorizare ai si de unde esti? :)
-
pai, rimmerbros ce zice? uita-te pe site-ul englezesc. daca au coduri diferite, inseamna ca nu se potrivesc; desi, eu la 200 nu-mi aduc aminte sa fie diferente intre masinile RHD si LHD. singurele diferente la mine, sunt, evident, intre benzina si diesel.
-
@rekinu: am fost si eu cu seria de sasiu la mai multe magazine dar nu mi-au dat un termen fix de livrare,deci poate sa dureze 3 zile sau 1 luna. Eu sunt din Timisoara si masina e un MG ZR 1.8, 120 cp dar nu am gasit nici unul la dezmembrari prin apropiere.
@Eugen_piano: rimmerbros spune ca difera : UUC101260 pt rhd si UUC101270 pt lhd. dar se pare ca ar potrivi cel de la 2.0 diesel.
-
da pai asa am vazut si eu pe rimmer ca sunt diferite. daca te uiti pe aceeasi motorizare LFH si RHD arata diferit, deci, s-ar putea totusi sa nu se potriveasca. Nu am inteles exact de ce nu ti-au dat un termen de livrare la magazine cand ar trebui sa dea un telefon simplu la furnizor sa intrebe exact de stoc si termen. Poti face comanda pe rimmer oricum :)
-
suna aici, incepand de luni. 0722206642. Autocom.
spune-i ca din partea mea :-).
daca el nu poate sa-ti dea un termen, atunci asta e :-D dar tipul e cel mai tare pe care il stiu in materie de piese de schimb.
intrebare, se potriveste cablul de la 200/25? daca da, iti dau ceva numere de SH.
-
Am comandat pana la urma de pe rimmerbros cablul. voi stiti cumva cat dureaza pana ajunge piesa in tara ?
-
Romania £38.50 4-6 days approx STANDARD £31.45 2-3 day approx EXPRESS ( pret pe kg )
asa...estimativ :)
-
prin Royal Air Mail - 7 zile. la fix. poti sa le si numeri :-) sunt foarte, foarte buni baietii astia de la posta lor.
-
Pai asa am citit si eu la ei pe site numai ca ieri s-au facut 10 zile de cand a fost trimis coletu. Le-am trimis un mail si au spus ca prin Royal Air Mail dureaza 10-14 zile. Acuma asteptam sa vedem, azi sunt 11 zile. Si mai am o intrebare, coletu vine prin curier acasa sau prin posta ? Multumesc ptr. raspunsurile prompte. :)
-
man, poate au fost si ei mai aglomerati :-) Royal Air Mail (varianta simpla) vine direct la oficiul postal la care esti arondat. Acasa primesti doar o instiintare ca ti-a sosit un colet de pe extern. Du-te la posta si verifica, poate s-a ratacit biletelul pentru tine.
oricum, relax.
din China, spre exemplu, dureaza intre 3 saptamani si o luna jumate, toate transporturile fiind efectuate prin aceleasi mijloace. nu stiu de unde apar diferentele astea :-P