murdara dar ,,incaltata de vara ![Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
Printable View
murdara dar ,,incaltata de vara ![Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
Bravo patroane!! Abia astept sa o vad la Nationala :)))
Pacat ca-s pe 17". :))))
nici o problema ,,, pun pe 18 saptamana ce vine :)))
Eu am reusit de mi-am luat pe UNION pe 16" la un pret destul de bun, in schimb m-a rupt transportul. ;)
[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
cam asa
Ca pe mai toate forumurile auto, cred ca ar fi frumos sa avem si noi unde sa ne prezentam masinile.
Incep eu:
Rover 45 facelift, an 2005, 1.6 benzina, 109 cai putere, adus din Spania si inmatriculat cu hotarare judecatoreasca fara plata taxei(e lunga povestea).destul de dotata ca si optiuni: clima, geamuri si oglinzi electrice, senzori de parcare etc
Nu am intervenit cu nimic asupra aspectului, probabil urmeaza folie neagra pe spate...ma mai gandesc.
Poze
[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
am sa o prezint pe scurt cu ajutorul unei poze:[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register] ...doua [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
kilometri reali: aprox 40.000
Daca tot a fost frumos afara...
Are aproape 15 ani. Peste 3, sunt bun de cinste :-D
*prezentarea la sectiunea de tuning.
cum adica 40 000? a ta merge inapoi?
Quote:
Originally Posted by player1 [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
MY PRECIOUS
KM reali 239000 :D si cresc
nu e chiar bijuterie dar e in progres [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
de ieri, cand am facut poze pentru threadul cu proiectoarele.
looks like a smiley :-D
[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]MS 11 LXS si CJ 99 HOW ... intrebarea cine e HOW ?
buna intrebare. nu ti poate raspunde decat el.
[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
Quote:
Originally Posted by Junkyard [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
prietene, pe BV 24 RKN il stii?? ca te tot vad prin trafic dar nu ai nici o treaba :))))
Hai sa postez si eu niste poze cu bijuteria mea. Pozele sunt facute dinainte sa aiba scaune de piele.
[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
facelift - winter 2013
Romania rurala... spre Scarisoara si inapoi!