Buna seara, vreau sa-mi fac un reset la inspectie, e cineva din Timisoara ce are asa ceva ? Asta pe maine pentru ca poimaine plec la drum lung...
Buna seara, vreau sa-mi fac un reset la inspectie, e cineva din Timisoara ce are asa ceva ? Asta pe maine pentru ca poimaine plec la drum lung...
Fii mai explicit la ce anume vrei sa faci? Daca vrei sa resetezi din bord oil inspection poti sa o faci tu cu o agrafa de birou indreptata facand punte intre pinii din foto ca aici:
By connecting pin 4 and pin 8 for different periods of time all service indicators can be reset. A paper clip is the perfect size.
Pin 4 is the 4th from the right at the bottom.
Pin 8 is the bottom right pin.
Oil service 1-4 sec
Inspec 8-25 sec.
Key must be in position 2.
So all you need to do is. Open the dust cover, get your paper clip ready. turn key to position 2. Connect pin 4 and 8. It doesn't matter which one first (pin 8 is an earth connection). Leave them connected for the required time. Break the connection and you should be done
Last edited by bacyta; 22-12-2013 at 10:10 PM.
eu am facut operatia asta acum vreo luna si a mers din prima...ma intreb ,daca nu resetam ''contoarul'',ce sanse erau daca mergeam mult cu ''minus''la oil si inspection sa refuze compul masinii sa mai dea comenzi?...este doar o intrebare stupida de a mea.
Nu se intampla nimic. Eu l-am resetat pe la 21.000km.
de ce n pot vedea atach-ul(sunt logat)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
la fix a venit asta si eu vreau sa resetez,ms bacy
intrebare de 10 puncte unde e dust cover-ul?
nu se vede fisierul... s-a rezolvat
Last edited by marius_cz; 29-12-2013 at 02:02 PM.
eu cred ca se reseteaza singur la 30 000 de km
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)