Desi schimbasem becurile w5w stock, atunci cand trecusem pe leduri, problema cu stopul era urmatoarea: becurile nu au socluri individuale, ele fiind tinute de niste lamele comune si cu ocazia fiecarei sfinte gropi din frumoasa tarisoara, ba se mai stingea un bec din stop, ba se mai aprindea alt bec, uite-asa, intotdeauna 5 din 6, cat sa ma enerveze.
Cum, dupa atat amar de vreme, nu prea mai aveam ce reconditiona in asa fel incat sa stea becurile nemiscate, m-am decis sa renunt la vechiul setup stock si sa pun o banda de leduri. Mult mai simplu de schimbat, mai usor de fixat si mai practic (din punctul meu de vedere).
Aici se vad majoritatea partilor componente (mai putin suruburile), inclusiv lamelele problematice carora le-am spus adio.
Banda e fixata cu Mamut transparent. Nu se vede foarte clar, dar macar ca idee generala.
Mamut, again:
Si testul. Inainte erau 6 becuri cu led, acum sunt 12 leduri 3528 (banda rosie 5050 nu se gaseste in CJ as we speak :-)
Ah, sa nu uit. Ledurile trebuie neaparat sa fie rosii. Daca puneti albe, o sa dea o lumina "spalacita".
Numai bine! (uite ca pot sa scriu si scurt :-)

Reply With Quote