Results 1 to 6 of 6
    Junior Member

demontare fete usi

daca a demontat cineva fetele de usi, am desfacut cele doua suruburi de la maner si fanta de aer, dar m-am oprit aici, ce este de facut in continuare, daca poate cineva sa ma ajute va rog

Senior Member

Junior Member
    ok, mersi mult, deci trebuie avut grija la clipsuri, de ce vreau acest lucru: am cumparat masina acum aprox o luna si jumate si la usa de la sofer este rupt ornamentul acela oval, probabil ca s-a incercat sa se dea jos fata de usa sau s-a si reusit pentru ca banuiesc ca individu a schimbat boxele, se aud foarte slab, sau asa sunt cele originale...!? intre timp am luat si manerul de la dezm cu 30 ron, dar vreau sa schimb si boxele. din cate am inteles au 16,5 cm, tweeterele par ok, dar e clar ca o sa iau pe componente nu coaxiale si deci implicit si twetere, daca stii pe cineva care le-a schimbat sau poate chiar tu, poate ai vreo parere, daca vrei am sa povestesc si toata istoria din momentul achizitiei si pana acum pt ca ar fi ceva de spus, poate pt a ajuta pe cineva pe viitor.

Senior Member
    Si mie imi place mult sunetul frumos si primul gand a fost sa schimb sistemul audio. Il am pe cel stock (iovox cd 80 si difuzoare eurotec sau cv de genu'). As fi vrut ceva mai profi ca difuzoare (hertz, focal, etc... vezi pe be-loud.ro) pentru ca am experiente din trecut pe alta masina, cu player stock si dif-uri sony explode nu am facut decat un downgrade. Dar acum am alte probleme cu masina (R45) si am renuntat la idee. Nu stiu ce dimensiuni au la tine, la mine pe 45, in usi, sunt de 13 cm.
    Orice nou topic interesant e binevenit, deci aici ai putea sa scrii experienta ta cu fetele de usi, cu poze ca e mai relevant (o imagine= 1000 de cuvinte), cum se scot, pe unde sunt suruburile, ce unelte ai folosit, ce ai stricat , ce ai gasit pe dedesubtul fetelor, cum sunt antifonate usile (e si un topic despre insonorizare) etc. Poti sa gresezi cu vaselina macaralele de usi sau cu wd 40 in locurile mai putin accesibile. De asemenea o verificare si intretinere a chederelor cred ca e binevenita (experienta proprie) ca tot umbli pe acolo. Probleme mai apar si la periile de curatare a geamurilor. Nu trebuie sa le faci pe toate intr-o singura zi, eu de exemplu merg de o saptamana fara fete de usi.
    Despre masina in general, exista alte sectiuni unde poti sa o prezinti (vezi bijuterii), iar daca ai avut experiente interesante cu probleme si reparatii urmareste forumul, e posibil sa fie deja deschise discutii si iti poti da cu parerea acolo. Daca nu, esti invitat sa ni le impartasesti si noua. Succesuri!!!

Senior Member bacyta's Avatar
    Degeaba schimbi boxele daca nu schimbi si sistemul audio.
    Imi puteti spune simplu : bacy!

Nobody is perfect, i am nobody!

Junior Member
    da, m-am gandit si la asta....deocamdata sa dau o fata de usa jos pentru ca am impresia ca i-au fost schimbat boxele...chiar se aude foarte rau, mai mult un "gajait", dar acum sunt plecat doua sapt fara masina...o sa revin cu detalii si cu poze.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)