nu se reseteaza am eu -36 000 Nu se vede fotografia
nu se reseteaza am eu -36 000 Nu se vede fotografia
22kkk citeste atent ce a postat bacyta,si ai sa vezi ca se reseteaza manual treaba cu ''oil 194.88.148.40.jpgservice''.Personal am facut resetul si a mers din prima..iti pun si eu o poza,poate a mea se vede.
am citit ce spune inca nu am facut la masina mea Vroiam sa spun ca nu se reseteaza singura dupa 30 000
Baieti e simplu eu am facut resetarea la insepctie la 32000 de mile ca am tot amanat.Sub volan putin ai un capacel. Bagi o agrafa in mufa de jos pinul 4 si pe urma faci masa cu un fir, (eu am facut masa la usa) aproximativ 20-25 de secunde contactul sa fie pun in pozitia 2!
eu nu reusesc deloc sa fac resetul ........am incercat toate variantele
probabil nu faci bn ,,, verifica totusi si firele din mufa sa vezi daca nu sant iesite din mufa sau daca nu s-a rupt vre-un papuc
am incercat sa resetez si tot nu merge am facut tot ce ati spus scris ......am duso si la un mecanic si a incercat cu tester delphi dar nu poate sa reseteze insepctia ce as putea sa mai fac ?
poneste masina si cu ajutorul unui aparat de masura vezi daca ai tensiune intre cei 2 pini ...
am sa incerc sa vad daca vine tensiune ,am scos mufa si am pus si direct pe fire ..........sunt 5 fire in total , este pin 8 gri pin 7 rozaliu pin 5 negru pin 4 negru si inca unul la pin 16 dar am sa ma uit mai bine
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)