Quote Originally Posted by bacyta View Post
Intr-adevar schema electrica a pinilor conectori din spatele cd-player-ului este diferita de cea de pe masina (adica de cea de la harmony,symphony si posibil si navigatie). Comenzile de pe volan ies din cd-player nu din mufa iso mare ci din mufa iso mini de culoare verde, cea de langa mufa iso mini albastra ce alimenteaza magazia de cd-uri. Pinii de conectare sunt 11 si 12. Am conectat acesti pini la pinii masinii pentru comenzile pe volan si am anulat un vechi fir ce asigura comenzile pe volan la vechiul sistem audio. Am anulat acest fir deoarece aparea pe displayul cd-player-ului "tel mute". Acum totul functioneaza ok, am scapat si de niste parazitii ce apareau cu contactul pus.
Singura chestie ce o mai am de descoperit este functia pentru luminozitatea cd-player-ului. Nu stiu daca Vdo cd 413x are si functia de reglaj pentru lumina display-ului.
Pentru aceasta imi trebuie o schema cu pinii de conectare ai cd-player-ului sau am vorbit cu player1 poate ma ajuta cu mufele originale sa-mi spuna la ce culori se conecteaza pinii cd-ului pe instalatia masinii.
Bacy...my friend....incearca sa te iei dupa poza pe care ti-am trimis-o,ti-am accentuat cu rosu pinul cu ''illumination''....asa am gasit si eu pe un site,daca e prea mica,ma contactezi si iti trimit linkul.135-123-[2]-[fullsize].jpg