hmmm. Cum mege fara 1 cat? pareri? stiu ca sunt multe masini care, culmea, din ce zic proprietarii, au mers mai prost fara catalizator :-) sunt curios daca la R75 se simte diferenta. In bine sau nu. Intreb, doar.
hmmm. Cum mege fara 1 cat? pareri? stiu ca sunt multe masini care, culmea, din ce zic proprietarii, au mers mai prost fara catalizator :-) sunt curios daca la R75 se simte diferenta. In bine sau nu. Intreb, doar.
astazi am facut
niste schimburi necesare la noul 75:
ulei, filtre, lichid cutie viteze, lichid servodirectie, antigel, lichid frane, lichid ambreiaj
kit ambreiaj
subframe motor
urmeaza: brate, bucse, capete de bara, bielete, arcuri, amortizoare, tapiterie de piele si alte detalii la caroserie si nu numai.
daca ai unde si cu ce o placere sa lucrezi.doamne ajuta si spor la munca
prea tare. 10x pt poze.
eu am schimbat furtunurile de frana fata - spate, respectiv Quinton Hazell si Ferodo. Lichid Dot 4 am pus de la Prelix, deoarece de foarte, foarte multa vreme pun antigel de la ei si sunt extrem de multumit (nu numai eu, dar si radiatorul :-).
acestea fiind spuse, MERSI CATALIN pentru ajutorul dat in CT!!!
ah, era sa uit. mi-au venit si ultimile becuri cu leduri 5050, asa ca am inlocuit pe spate semnalizarile care erau mai slabe, cu ledurile mai mici.
Multumesc tare mult pentru aprecieri si urari!
Astazi am schimbat pompa master de la ambreiaj, am readus la viata electroventilatorul si am reglat frana de mana. Nu de alta dar maine are programare la RAR "printesa", apoi aruncam 1000 de euro pe timbru si cheltuieli aferente.
2013-08-19-1087.jpg
2013-08-19-1088.jpg
2013-08-19-1092.jpg
2013-08-19-1093.jpg
Last edited by player1; 20-08-2013 at 01:55 AM.
Eu am anulat ambele catalizatoare si n-am simtit vreo diferenta nici in bine, nici in rau. Una dintre sondele lambda, cea de pe bankul 1(la v6 sunt doua bank-uri) imi da niste valori aiurea, il face pe nenea ECU sa bage mai multa benzina, si de aici un consum marit... Chestia e ca asa imi dadea si inainte de a scoate catalizatoarele, deci nu stiu ce sa cred. Azi am comandat catalizator universal si poimaine mi-l monteaza. Sunt foarte curios daca isi va reveni sonda lambda, sau o fi si ea terminata...
sa nu treaca ziua sa nu spui si eu :-D mi-am schimbat carcasa de la telecomanda. tzipla! (acum stiu si eu ce buton sa apas :-)))
Azi i-am pus catalizator. In sfarsit motorul merge in parametrii normali.
Fratilor, catalizatorul are un foarte important rol in buna functionare a motorului, nu faceti greseala pe care am facut-o eu, sa-l eliminati. Daca il eliminati ca vi se pare ceva neinregula la el, schimbati-l imediat cu unul nou, indiferent ca e original sau nu. Fara catalizator motorul merge haotic si consuma mult.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)