Bai da concediu voi mai aveti?????
I wish I was faster!
noi muncim la masini, nu ca altzii :-D
eu azi am vopsit grilele de la proiectoare si am dat comanda la alte benzi de leduri, dar portocalii, rekinu stie de ce :-) de data asta o sa le pun pe post de semnalizatoare (in combinatie cu alea originale, desigur).
a ajuns la mine si un fir electroluminiscent (El Wire), care o sa fie pe post de dunga DRL, dar mai dureaza pana atunci.
sa mai zic?
:-))))
PS: Vacanta placuta, man!
am avut candva!))
Imi puteti spune simplu : bacy!
Nobody is perfect, i am nobody!
as vrea eu inca nu l am luat pe anul asta si slabe sperante
se da cu banu' cand e vorba de concediu de nu esti sigur, catalin?
am reusit saptamana viitoare am 5 zile CO si imi mai raman 31
Azi am schimbat uleiul la cutie.I am facut si ei tratament cu metabond . Acum fasaie .Alta masina alt motor alta cutie rezultatele sunt excelente.
La rover 25 diesel dopul de umplere se afla in dreptul planetarei in dreapta iar cel de golire e sub planetara ca in pozaFotografie0618.jpg Dopul de sus se desface cu cheie de 17 iar cel de jos cu patrat de 10 Fotografie0621.jpg .Tinand cont ca sunt infeletate in aluminiu inainte de desfacere loviti in capul surubului cu un ciocan .Nu prea tare . Asta e valabila pt toate infilatarile fier aluminiu sau fier bronz . Fara lovire le veti desface foarte foarte greu.La golire uleiul sa spumat ,semn rau, cred ca era original din fabricaFotografie0620.jpg. ca sa nu mai desfac filtrul de aer si altele de pe acolo am folosit metoda cu sticlaFotografie0622.jpg am completat cu ulei 75w80 si tratament metabond Fotografie0626.jpg Se completeaza cu ulei pana incepe sa picure .La mine au fost 2 litri. Daca folositi si tratament la cutie dupa schimb alergati o 10 15 km si rezultatele se vad.FOLOSITI ULEIUL RECOMANDAT DE FABRICA . Eu l am pus putin mai gros datorita vechimii masinii 300 000 km
Asta am folosit Fotografie0628.jpgFotografie0625.jpgFotografie0624.jpg la schimbul de ulei la motor
toate laudele pentru rabdarea de a posta detaliile.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)