azi am spalat filtrul de aer, ce sa zic, merge greu. afara ploua si eu trebuie sa vopsesc :-)))
azi am spalat filtrul de aer, ce sa zic, merge greu. afara ploua si eu trebuie sa vopsesc :-)))
e de sarma ?
nu. e sport, cat se poate de "normal", de la rusi :-)))
aveam un sistem mai complex cu doua filtre pe care tocmai ce l-am eliminat. vreau sa fac un experiment cu turbo electric... mai incolo, in octombrie. momentan trebuie sa gasesc loc pentru "turbina" :-D
stiu ca suna idiot rau de tot, dar trebuie incercat, mai ales ca pot sa citesc direct senzorii, sa fac chestia cat se poate de la obiect, fara "pareri".
daca nu iese, bag ventilatorul la baie :-D
nu pot sa cred ca ai renuntat la buretelul care iesea din capota))))
I wish I was faster!
Azi i-am inlocuit doua injectoare, care crapasera la capetele de jos, plasticul ala care nu prea rezista in timp la temperaturi ridicate...
Parca merge mai bine acum, dar inca nu 100% cum mi-as dori. Cred ca mai are ceva probleme neidentificate, ca inca mai vibreaza intre 2000 si 3000 rpm.
daca nu e de sarma si e si normal cum l ai spalat? nu se infunda ?
catalin, , filtrele sport se pot spala, curata si unge cu ulei ( vezi topicul pe tema asta, a fost o intreaga poveste)
I wish I was faster!
nu stiam .sa stii ca nu te am uitat am fost acolo si intradevar vroiau 200 ron pe carcasa si mie imi cereau pe furtunul intercooler 150 . pe ebay e 40 de pounds (furtunul)
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)