Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Cablu ambreaj.

Junior Member

Cablu ambreaj.

Intr-o minunata seara am ramas cu pedala de ambrej la pamant, am reusit sa scot cablul de pe pedala si a iesit fara probleme,deci trebuie alt cablu.
    Intrebarea mea este daca se poate inlocui cablul cu unu de la un mg zr cu volan pe dreapta(masina mea e cu volanul pe satanga) ?

Member rekinu's Avatar
    am impresia ca este diferit... dar nu sunt sigur. eu l-am schimbat pe al meu si a trebuit sa ma duc cu seria de la sasiu pentru ca l-am luat original. in orice caz, mai intai il demontezi, mergi cu el la masina cu pricina si il compari dar tot am impresia ca este diferit.
    apropo, ce motorizare ai si de unde esti?

Senior Member Eugen_piano's Avatar
    pai, rimmerbros ce zice? uita-te pe site-ul englezesc. daca au coduri diferite, inseamna ca nu se potrivesc; desi, eu la 200 nu-mi aduc aminte sa fie diferente intre masinile RHD si LHD. singurele diferente la mine, sunt, evident, intre benzina si diesel.

Junior Member
    @rekinu: am fost si eu cu seria de sasiu la mai multe magazine dar nu mi-au dat un termen fix de livrare,deci poate sa dureze 3 zile sau 1 luna. Eu sunt din Timisoara si masina e un MG ZR 1.8, 120 cp dar nu am gasit nici unul la dezmembrari prin apropiere.
    @Eugen_piano: rimmerbros spune ca difera : UUC101260 pt rhd si UUC101270 pt lhd. dar se pare ca ar potrivi cel de la 2.0 diesel.

Member rekinu's Avatar
    da pai asa am vazut si eu pe rimmer ca sunt diferite. daca te uiti pe aceeasi motorizare LFH si RHD arata diferit, deci, s-ar putea totusi sa nu se potriveasca. Nu am inteles exact de ce nu ti-au dat un termen de livrare la magazine cand ar trebui sa dea un telefon simplu la furnizor sa intrebe exact de stoc si termen. Poti face comanda pe rimmer oricum

suna aici, incepand de luni. 0722206642. Autocom.
    spune-i ca din partea mea :-).
    daca el nu poate sa-ti dea un termen, atunci asta e :-D dar tipul e cel mai tare pe care il stiu in materie de piese de schimb.
    intrebare, se potriveste cablul de la 200/25? daca da, iti dau ceva numere de SH.

Junior Member
    Am comandat pana la urma de pe rimmerbros cablul. voi stiti cumva cat dureaza pana ajunge piesa in tara ?

Member rekinu's Avatar
    Romania £38.50 4-6 days approx STANDARD £31.45 2-3 day approx EXPRESS ( pret pe kg )

asa...estimativ
    I wish I was faster!

prin Royal Air Mail - 7 zile. la fix. poti sa le si numeri :-) sunt foarte, foarte buni baietii astia de la posta lor.

Junior Member
    Pai asa am citit si eu la ei pe site numai ca ieri s-au facut 10 zile de cand a fost trimis coletu. Le-am trimis un mail si au spus ca prin Royal Air Mail dureaza 10-14 zile. Acuma asteptam sa vedem, azi sunt 11 zile. Si mai am o intrebare, coletu vine prin curier acasa sau prin posta ? Multumesc ptr. raspunsurile prompte.

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)