Stie cineva concret ce defapt trebuie sa-mi comand la faruri ca sa o pot inmatricula in romania,stiu ca nu corespunde acum ca bat invers,dar nu am idee ce trebuie sa comand de pe ebay.si daca e treaba grea de facut sau il imbogatesc pe mecanic,ms
Stie cineva concret ce defapt trebuie sa-mi comand la faruri ca sa o pot inmatricula in romania,stiu ca nu corespunde acum ca bat invers,dar nu am idee ce trebuie sa comand de pe ebay.si daca e treaba grea de facut sau il imbogatesc pe mecanic,ms
Last edited by mihaivolei; 18-12-2013 at 06:18 PM.
Cred ca nu trebuie sa omologhezi nimic. Trebuie doar sa le reglezi pentru Romania.
Imi puteti spune simplu : bacy!
Nobody is perfect, i am nobody!
am auzit ca trebuie sa schimb faruri de la alte rovere cu volan pe partea stanga si tot felul de reglaje,sper sa fie cum zici tu bacy,ms
Nu se regleaza, si nu te ajuta "folia" aia adeziva cumparata de pe ebay. Farurile bat complet invers si cei de la RAR stiu asta (asta verifica prima data la dreptace) Ce poti face mia ieftin, sa cauti faruri cu urechile rupte, sa pastrezi doar carcasa de la ale tale, in rest inlocuiesti TOT. Chiar si suruburile :P
numai asta nu am vrut sa aud dumitru,ms
mihai, abtibildele alea cred ca sunt doar o solutie temporara, pentru cetatenii din UK atunci cand circula pe continent.
problema in sine nu consta in reglaje, ca alea le faci tu din butoane, fara probleme.
problema principala sunt striatiile de pe sticla. alea nu le poti modifica, iar ele orienteaza lumina exact pe dos. ceea ce e destul de naspa in trafic, pentru ca o sa orbesti multa lume.
eu iti propun altceva... mult mai bun pentru Romania. O inmatriculezi cum poti... (a se citi printre randuri)... si ii faci aici un set de geamuri TRANSPARENTE, dupa care montezi proiector cu xenon pe faza scurta. sunt printre noi membrii care au facut modificarea asta si este super ok.
dar n'am inteles faza cu piciorusele.....eu zic ca se prind oricum, pentru ca partea stanga de la noi tot stanga e si in anglia dumi... difera doar sticla
I wish I was faster!
o sa vad poate e mai ieftin printre randuri decat un set noi de faruri,faza cu actibildurile mi-ar convenii de minune ca folosesc masina atat in uk cat si in ro cam 8luni uk,4 in ro,singurul motiv pt care o inmatriculez e asigurarea £74/luna si verificarea tehnica in ro e odata la 2ani
Madalin, din graba, nu am fost coerent. A mea fiind dreptace, cu farurile in regula, ptr a o inmatricula am gasit la un nene faruri de 75 stangaci. Pe unul am dat 100 de lei ptr ca avea o ureche rupta, si al dolea l-am primit gratis ptr ca le avea pe toate rupte. Asa ca, am demontat toate cele 4 faruri, de la ale mele, dreptacele am folosit doar carcasa (cu urechile intregi) iar de la cele stangage am luat tot. Tot, ptr ca este importanta si oglinda din interior si sticla cu striatii :P
mai fa rost de doua please,habar nu am de unde sa comand![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)