Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 31 to 40 of 58
    Senior Member Eugen_piano's Avatar
    Cataline, 120 pe ora e foarte bine. nu incuraja la incalcarea legii :-)))
    In afara de asta, e diferenta foarte mare intre 120-130 la un motor aspirat (noi) si aceeasi viteza la un turbo (cum esti tu).
    eu, de pilda, merg cu 100-110 maxim, pentru ca la 130 rupe rezervorul.
    cel mai bun consum e la 90-100, deci, chiar un pic mai jos. asa sunt gandite toate masinile.

Member
    Domnilor , exista o vorba printer soferi :
    " calci mai tare pe acceleratie , bagi mai adanc mana in buzunar " zicala confirmata si la mine .
    La inceputurile soferiei mele , acum 20... si de ani , trebuia sa fiu primul la semafor , sau sa nu am pe nimeni in fata mea , si nu intelegeam de ce altii aveau un consum rezonabil , pe cand eu excelam la acest capitol .
    Concluzia : la un mers rezonabil de 90-100 km/h , consum de 5,2-5,5 % , consum confirmat la mine de atatea ori , deoarece eu merg foarte mult in afara localitatilor (motor 1,6L)

Junior Member
    Quote Originally Posted by Eugen_piano View Post
    Dany, SALUT! Cu Suzuki nu ai drum prin Transilvania?
    Apropo de consum, pe forumul din UK am gasit unul care a mers 100 de mile cu benzina pe rosu!!! Pana a murit motorul, dupa care a pus din canistra si a plecat mai departe.
    Din pacate, acelasi lucru s-a intamplat in CT cu un coleg (R25), dar care a trebuit sa amorseze pompa, deci, sa dea jos rezervorul din cate am inteles (nu e punctul meu forte).
    Salut Eugen,din pacate nu s-a legat o iesire pana la Baile Felix acum la sfarsit de an asa ca prea curand nu cred ca am drum pe acolo

Legat de mersul cu benzina ca si "taximetristii" la rosu nu face prea bine vedeti ca racirea pompei se face in benzina si multi au ars pompele mergand cu prea putina benzina si astfel pompa s-a supraincalzit neavand in ce sa faca recirea.
    Last edited by Dany12epz; 19-12-2013 at 06:58 AM.

Dany, la noi "dusul rece" de care avem parte la peco, ajuta si la racirea pompei, prin simpatie :-))))))))
    Da, subscriu, pompa e racita de carburant... eu in mod voit am vrut sa merg pana aproape de 0 litrii, ca sa pot face niste masuratori... dar am fost cat se poate de atent pentru ca nu vroiam sa "pensionez" pompa mai repede decat ii este vremea :-P

PS: se pare ca multa lume vrea la Baile Felix. zici ca e ok? Desi, daca gasesc undeva un garaj incalzit, parca mi-as face vacanta acolo :-D

Junior Member
    Quote Originally Posted by Eugen_piano View Post
    Dany, la noi "dusul rece" de care avem parte la peco, ajuta si la racirea pompei, prin simpatie :-))))))))
    Da, subscriu, pompa e racita de carburant... eu in mod voit am vrut sa merg pana aproape de 0 litrii, ca sa pot face niste masuratori... dar am fost cat se poate de atent pentru ca nu vroiam sa "pensionez" pompa mai repede decat ii este vremea :-P

PS: se pare ca multa lume vrea la Baile Felix. zici ca e ok? Desi, daca gasesc undeva un garaj incalzit, parca mi-as face vacanta acolo :-D

Da e frumos acolo depinde pt ce te duci....sa faci baie in piscina exterioara si sa ninga afara ...priceless...stai linistit ca nu racesti,apa are 37-39 de grade si e numai buna de inmuiat oasele...apoi un masaj profesional...sau poate si niste proceduri de spa...cam pentru asta merg acolo,ahhh am uitat si aproprierea de ungaria pt ceva shopping,restaurantele au mancare buna si oamenii din zona aia sunt foarte amabili si prietenosi.

Member rekinu's Avatar
    Quote Originally Posted by Dany12epz View Post
    Salut Eugen,din pacate nu s-a legat o iesire pana la Baile Felix acum la sfarsit de an asa ca prea curand nu cred ca am drum pe acolo

Legat de mersul cu benzina ca si "taximetristii" la rosu nu face prea bine vedeti ca racirea pompei se face in benzina si multi au ars pompele mergand cu prea putina benzina si astfel pompa s-a supraincalzit neavand in ce sa faca recirea.

bai Dany e bine ca nu ne-ai parasit de tot )))
    I wish I was faster!

Junior Member
    spuneti si voi de pe unde sunteti ca poate ne vedem in plimbarile noastre prin tara... cand o veni si alea. Eu din Gorj--- Brancusi, Valea Mare de Pades-cu Tudor Vladimirescu... superb, Ranca - schi, Sohodol - plaja...baie, Ponboare - Padurea de liliac si Podul Natural, Baia de Fier - Pestera Muierilor

vezi ca e thread separat. user name, locatie, numar de telefon, adresa de mail, tot ce vrei, ca un fel de pagini aurii :-) padurea de liliac suna foarte bine.
    bafta mare!

transformat ieri una bucata Rover in Land Rover si purces la drum :-)
    total, cu tot cu pierdut si intors inapoi :-)))) 300 km, din care 200 km putem sa ii consideram in regim extra-urban, desi am tranzitat o groaza de localitati cu gropi, cu limitari de viteza... in fine, un drum nu foarte etalon pentru autostrada, dar asta e... Romania rurala :-P
    si inca 100 km prin munti... urat de tot, viteza 1. lovit si scutul de la baia de ulei si scutul de la rezervor :-P

alte minusuri: masina plina, urcari in panta cat cuprinde, chiar inclinari foarte nasoale pentru un motor aspirat...

din pacate, stiu numai cata benzina am bagat si cu cata am ramas... inainte de a merge la pompa, mi s-a aprins o singura data alarma de 10 litrii, deci, eram undeva in zona...am mers pe valoarea de 15 litrii pentru before.

consumul se incadreaza perfect in graficul de 7-10, extraurban si urban... semn ca toate merg asa cum trebuie... sau macar asa cum trebuia in anii 90, cand benzina era mai ieftina :-)))

Senior Member
    Mers 165 km extraurban, regim normal 90-100km/h, 60 in localitati. De la plin la plin alimentat 11L benzina. Consum rezultat 6,7% .
    Acceptabil.

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)