Vand toba finala Rover 75 diesel sau schimb cu toba finala Rover 75 1.8 benzina. Toba este in stare impecabila, Walker parca.
Pret 200 lei.
Vand toba finala Rover 75 diesel sau schimb cu toba finala Rover 75 1.8 benzina. Toba este in stare impecabila, Walker parca.
Pret 200 lei.
Imi puteti spune simplu : bacy!
Nobody is perfect, i am nobody!
Am eu tobă pentru 1,8 benzină, mă uit la ea să văd în ce stare se află şi facem schimbul
ok
astept, doar sa stii ca eu i-am taiat din teava aia lunga ca altfel nu mergea prinsa la mine ca e altfel esapamentul la 1.8, plus ca teava e mai groasa la diesel, dar am si teava si se poate suda la loc fara probleme.
Last edited by bacyta; 11-05-2013 at 08:20 AM.
Up!
oferta la 150 lei!
O sa pun maine foto. dar e taiata imediat dupa toba si va trebui sudata, ca am avut-o sudata la mine la benzinar si ziceai ca-i sport si nu-mi placea. Acum mi-am pus originala de 1.8.
Este pe Walker. Unded se vede cu rugina a fost colierul de prindere ca a mea a venit fara si a trebuit sa-l adaptez.
2013-07-02 18.22.26.jpg2013-07-02 18.21.56.jpg2013-07-02 18.22.02.jpg
nu as vrea sa intram in vreo polemica dar nu este originala de 75 diesel. nu spun ca nu s ar potrivi.
toba originala
Last edited by player1; 03-07-2013 at 01:23 PM.
n-am spus nicaieri ca e originala. a fost data de pe un 75 diesel cu tot cu teava ei lunga de 3 metri sau cat avea, doar ca eu am adaptat-o la benzinara.
toba e aftermarket pe producatorul walker, am precizat asta inca de la inceputul topicului.
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)