arduino, ne arduino, eu am vazut cruise control si pe logan si nu era kit universal. sa gasesc un link de la MG si il postez
arduino, ne arduino, eu am vazut cruise control si pe logan si nu era kit universal. sa gasesc un link de la MG si il postez
I wish I was faster!
tin sa te contrazic Bacy, e foarte util. una la mana cand mergi la drum lung, se si intelege de ce, si alta pentru a pastra o viteza contanta chiar si in localitate in zonele unde sta intotdeuna politia,59 km/h fara a trage din cand in cand cu ochiul la kilometraj.
apropo, mai ai kardonu ala de vanzare?
Da, man dar pentru mine nu este utila. Fac drumuri lungi foarte rar.![]()
Imi puteti spune simplu : bacy!
Nobody is perfect, i am nobody!
bucuresti - pitesti - rm. valcea - sibiu- alba -sebes - sibiu - brasov- ploiesti - bucuresti
NU am folosit pilotul - in zona timisurilor busteni sinaia ..... in rest pe automat ,,,, - dar, sigur sunt si multe autostrazi)
eu folosesc mult pilotul .... si exact cum face player1 - 159 km .... si cand se anunta pe statie .... il deconectam pana la 80....(da am scris corect 159 )
M.
MOTO:
Gandeste-te la ce poti face TU pentru membrii clubului si pentru club
si
NU ce poate face clubul pentru tine !
cartea spune ceva despre pilot sau traction control la benzinare, nu mi amintesc ce anume dar cred ca benzinarele nu au una dintre dotarile astea, sper sa nu spun prostii.
am dat din greseala peste asta: http://goo.gl/C2joNG
I wish I was faster!
E interesant, dar eu am dp un al rover tot ce trebuie, daca pot sa scutesc niste bani dc sa nu o fac.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)