Bacy...my friend....incearca sa te iei dupa poza pe care ti-am trimis-o,ti-am accentuat cu rosu pinul cu ''illumination''....asa am gasit si eu pe un site,daca e prea mica,ma contactezi si iti trimit linkul.135-123-[2]-[fullsize].jpg
Bacy...my friend....incearca sa te iei dupa poza pe care ti-am trimis-o,ti-am accentuat cu rosu pinul cu ''illumination''....asa am gasit si eu pe un site,daca e prea mica,ma contactezi si iti trimit linkul.135-123-[2]-[fullsize].jpg
bacy...linkul e de la un 413,dar mufele iso de obicei sunt standard. Incearca!!! http://www.etunapantbank.se/p.asp?p=135-123&i=2
Last edited by leonard75; 08-06-2014 at 08:27 PM.
eugen cand vii in c ta
ma bucur ca ti-am putut fi de ajutor...![]()
Am scos senzorul crankshaft. Era plin de noroi, l-am curatat cu spray de contacte.
Last edited by mateotl; 10-06-2014 at 04:15 PM.
ionutz, sunt invidios... de 2 luni mi-am propus sa curat si eu senzorul ala :-)))
poti sa ajungi la el fara groapa sau elevator?
mersi. o sa te sun inainte.
pana una alta, in cazul locaselor boxelor de pe spate, s-au cam largit gurile unde se infiletau suruburile si ca urmare, boxele rear am constatat azi ca imi atarna in 1, maxim 2 suruburi... le-am prins la loc, dar pe drumul spre casa au picat iarasi... asa ca, maine, am ce lucra :-)))
ma gandesc sa pun niste suruburi mai groase, nu?
in alta ordine de idei, am scos aeroterma custom de pe masina... desi am testat-o pe functia de dezaburire si mergea, nu se integreaza in viitorul plan de climatizare pentru pasagerii din spate...
am mai dezafectat inca un sistem, si anume un senzor PIR... asta pentru ca, in curand, o sa soseasca din Anglia modulul original ultrasonic. nu va speriati, nu am abandonat celebrele improvizatii :-))) si nici nu intentionez sa trec numai pe oem, asa ca nu, nu am febra si nici insolatie :-P dar in cazul de fata, daca montez senzorul produs de Rover, scap de o telecomanda in plus :-D
*hm... adevarul e ca la vremea respectiva nu stiam sa citesc schemele electrice asa ca nu m-ash fi priceput sa il montez... dar sa nu mai zicem la nimeni :-)))
macar, daca tot vine vacanta, cu siguranta nu o sa ma plictisesc :-P
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)