Leo, linkul e bun... a fost probat si inainte si dupa si acum :-))) dar grupul e cu acces :-P
![]()
Leo, linkul e bun... a fost probat si inainte si dupa si acum :-))) dar grupul e cu acces :-P
![]()
asta este un 45 cu climatronic, cu elm si tableta. dupa cum se vede si relantiul.
Leo, in ceea ce priveste ebay, indiferent ca este .com sau .co.uk sau oricare altful:
-trebuie card valabil in strainatate si conturi atat pe ebay, cat si pe paypal. urmezi instructiunile.
*paypal o sa-ti ia un euro de pe card, ca sa confirme ca este contul tau... ai sa primesti pe extrasul de cont un cod de acces. dupa care, iti dau baietii euroiul inapoi.
*poti folosi cardul cu contul in lei. conversia se face automat la cursul bnr + undeva pana la 2-3 bani per unitate de valuta. in functie de banci si de comisioane, un dolar, daca are cursul de 3.2, o sa fie taxat la maxim 3.5...
chiar de suportul in cauza, cel de tableta... nu cunosc... desi de fiecare data imi plac lucrurile integrate in consola centrala, am alte planuri... strict vorbind pentru mine, orice montezi in consola centrala este mult prea jos... lucrurile, repet, pentru mine si numai pentru mine, trebuie sa fie in the line of sight.
Cadillac a fost singurul producator care a integrat HUD pe masina... HUD adevarat, nu cu adaptor OBD si cu film de proiectie... dar, din pacate, tehnologia nu s-a impus si nici nu poate fi adaptata...
"chiar in momentul asta este de vanzare o consola de ZS, modificata, cu tableta si diagnostic in bord"...
rekinule, ai intarziat la petrecere :-)))
e si un 200 de vanzare... la 200 de lire... cu scaune sport! numai alea fac toti banii... asta e.
off-topic:
man, scuze pt faza cu husa... o sa-i zic la om sa le coasa manual, ca altfel pana repara mesteru' masina... eu i-am trimis si ieri un mesaj, dar nu mi-a raspuns... greu sa faci ceva in tzara asta... daca nu au facut chinezii sau nu este de fabrica, se pare ca e degeaba... nimeni nu misca nimic in front...
stiu Leo... 75-ul e o masina care arata foarte misto exact asa cum este... atat interiorul, cat si exteriorul...
nu mi se pare ca se preteaza la cine stie ce modificari...
25/ZR tin mai mult la "tavaleala"... poti sa faci orice din ele si cumva, pana la urma, se integreaza mult mai usor si mai bine... (eu nu sunt neaparat un model, in privinta asta... am lasat partea estetica la sfarsit... sfarsit care inca este departe :-)))
consola asta arata ok, nu pot sa zic ca sunt innebunit... eu am pus poza demonstrativ, pentru ca a venit vorba de ELM.
scuze de intarziere dar sunt online doar de la munca deci zumzaie doar la relantiu si dece am crezut ca e senzorul pt ca apasand cu degetul pe el nu mai suna,dar exact ca si o albino bagata intr-un borcan se aude si nu tot timpul sunt zile si zile de ex ieri a facut azi nu mai face ,am sa fac o poza exact cu locul zumzaitmama ce explicatii de mester dau
)))
si acum una pt tine eugen ca tu esti maestrul in fire am luat un ipad3 ca de 4 nu am avut bani vreau sa cumpar si un gps Bluetooth sal folosesc ca sat nav am vazut ca se poate dar inainte de asta am un laptop sony vaio cu multe filme si vreau sa le transfer pe ipad am auzit de un cablu OTG pt ipad sa le transfer de pe stick usb merge sau e doar pt poze,daca a mai facut care-va asa ? ms
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)