Dap. N-am niciun noroc.... Dupa ce m-am chinuit de zile bune sa ajung la curte sa spal masina, aseara am reusit. O facusem boboc, dar din pacate azi noapte a plouat si sigur azi se va face la loc.![]()
Dap. N-am niciun noroc.... Dupa ce m-am chinuit de zile bune sa ajung la curte sa spal masina, aseara am reusit. O facusem boboc, dar din pacate azi noapte a plouat si sigur azi se va face la loc.![]()
Imi puteti spune simplu : bacy!
Nobody is perfect, i am nobody!
daca bacy a spalat-o ieri, azi am spalat-o eu. hai sa vedem pe maine, daca reuseste cineva sa preia mai departe :-D
consumati apa planetei.....la Paste si la Craciun...si extra...de ziua mea!!!
Lasa ca e destula la cat a plouat anul asta.
astazi am reusit sa ating pragul de 260000 km la masina....si functioneaza totul pe ea ca in prima zi!!! O ''autohtona'' cred ca la anii si kilometrii astia era casata de muuuullltttt! tocmai ce am calculat...intr-un an de zile am circulat 17384 km...e bine???
am ridicat de la posta noua cheie flip personalizata in stil "sharky") Mersi Eugen!
I wish I was faster!
sa traiasca RKNu' :-))) eu am ridicat de la magazin sprayul pentru clima, dar nu apuc pentru moment sa si fac revizia. cu putin noroc, maine schimb uleiul si vedem cum merge cu 5-30 :-P
Abia astept sa ne spui, eu fac cercetari in continuare cu uleiul...inclin spre 0W-40.
Azi am facut test de compresie la service ca nu am mai reusit sa iau manometru, 12 bari pe fiecare cilindru. Nu am fost de fata de-asta pun si eu o intrebare: daca raportul de compresie din carte este 10:1, poti avea 12 bari per cilindru? stie careva cum se calculeaza raportul? Nu de alta dar imi e teama sa nu-mi fi facut devizul la misto...poate cel mai ignorant mecanic pe care l-am intalnit pana acum...
0-40 nu are sens... nu ajungem iarna la temperaturi asa de joase... decat, cine stie, poate doar daca stai in Miercurea Ciuc sau locuri din astea :-)))
in privinta compresiei, uita-te in manual... eu stiam ca tot ce este peste 9 e foarte ok... ideea este sa nu fie cine stie ce diferenta intre pistoane... este detaliata foarte bine operatiunea in manualul de service, dar e tarziu si nu mai rezist acum sa caut...
E bine 12 bari....ideea era alta.
Eugen, tu pe unde ai tras furtunul pentru manometrul de vid in masina? Pe undeva sa nu se gatuie...
Last edited by mateotl; 01-07-2014 at 10:26 AM.
There are currently 18 users browsing this thread. (0 members and 18 guests)