Sigur e motor de 1.2?
Sigur e motor de 1.2?
Imi puteti spune simplu : bacy!
Nobody is perfect, i am nobody!
eu zic ca e destul de bun am sa scriu catva parametri
Last edited by gaina catalin; 26-01-2015 at 03:37 PM.
motor 1112, 75 hp cuplu 95 la 5000 rot/min viteza 161km/h consum 5,5 afara 8,8 in oras ,acceleratie 0-100 13,5 s. e destul de bun (asa consuma roverul meu diesel)
Atentie la TAXA!!!
ieri i am luat ELM 327 s a cuplat imediat si cu toate ca ecu nu prea e compatibil (an 2000 si elm e pt diesel de la 2004) recunoste destui parametri de la senzori ca sa ti faci o parere despre masina .o jucarie frumosa la 40 de ron.
ai vazut, pentru categoria "hobby" e foarte bun.
azi am schimbat vechile bujii universale Bosh (pret de magazin 15 lei bucata) cu care am cumparat masina cu altele speciale pentru GPL (160 lei setul) Beru,cu electrod de platina...bla bla bla. Curios si inexplicabil cel putin pentru mine este faptul ca pe benzina lucreaza impecabil acest set iar cand se comuta pe gpl parca ar functiona in 3 pistoane,si se simte si un miros de gaz nears,iar martorul "check" din bord palpaie. Norocul meu ca am si posibilitatea la instalatia gpl sa o opresc si sa merg pe benzina. Concluzie trasa pe propriul buzunar....inscrisurile de pe cutii si reclamele de pe site-uri cu "special pentru GPL,LPG"..etc,este doar marketing...asta e,m-am ars singur!!! Am doua variante...verific sa vad care bujie noua nu ''lucreaza ''si o inlocuiesc cu alta sau voi reveni la vechile si ''obositele'' mele bujii care si-au facut treaba de mai bine de doi ani.
Te-a mâncat undeva si a trebuit sa te scarpini. Nu puteai sa-ti iei același tip de bujii cu care nu ai avut probleme?
Am citit ca un coleg avea probleme cu caldura si mi am adus aminte ca si la mine sufla alizeul inauntru cam slab . Am gasit o clema de prindere a carcasei racitorului ac sarita din locasuleiIMG_20150210_094726.jpg. Daca tot am dat jos torpedoul am desfacut si rezitenta de dezaburire parbrizIMG_20150210_094732.jpg aici e locasul iar asta e rezistentaIMG_20150210_094745.jpg. Aveti grija daca o scoteti sa nu o cuplati fara racire caci se arde in cateva secunde . Ea functioneaza ca si dezaburitor doar pe treapta 1 a ventilatiei si rezistenta de reducere a turatiei pt treapta 2 si 3 a aerotermei.Deci daca mergeti pe treapta 1 la aeroterma trebuie sa stiti ca rezistenta este CUPLATA in permanenta ce ce duce la uzura ei . Cam mica de aceea am studiat si am gasit o solutie pt dezaburire dimineata la prima ora(eu plec la munca la 05 15 AM) sa montez o aeroterma portabila intre torpedo si carcasa bord dreapta si sa bata direct in aspiratia aerotermei in introductie pe interior si alimentata doar pe treapta 1 . daca tot am facut poze am facut si la o mica imbunatatire la incalzirea motorinei.Pe filtrul de motorina am facuta serpentina din teava de aluminiu (de la un congelator ) si cuplata pe furtunul de la radiator spre tancul de antigel .motorina isi modifica volumul si cu cat este mai fierbinte arderea este mai buna si duce la scaderea consumului.IMG_20150210_103132.jpgIMG_20150210_103145.jpg
Last edited by gaina catalin; 11-02-2015 at 11:54 AM.
bacy...nu m-a mancat nicaieri! am vrut sa incerc si altceva. Sa inteleg ca pe tine te-a mancat undeva cand ti-ai luat ngk-uri? Pe benzina functioneaza impecabil...am sa le verific maine distanta intre electrod,eu doar le-am scos din cutii si le-am pus pe masina,daca nici asa nu ma multumesc,cred ca am sa le dau cui i-or trebui la un benzinar.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)