Page 103 of 139 FirstFirst ... 35393101102103104105113 ... LastLast
Results 1.021 to 1.030 of 1381
    Member leonard75's Avatar
    Astazi am reusit marea performanta de a rupe senzorul CKP in carcasa cutiei de viteze. Am vrut sa il dau jos sa il curat si din cauza oxizilor de aluminiu,efectiv era'' sudat'' cu corpul cutiei. De aici si pana la forfecarea lui nu a fost decat un pas ceea ce s-a si intamplat. Operatia de extragere a bucatii de senzor din cutie a fost foooarte dificila si de durata din cauza spatiului foarte redus dintre motor si radiator si a intepenirii acestuia. Intr-un final am reusit,am gasit senzorul la dezm cu 80 ron,am curatat gaura cu un smirghel superfin,am gresat cu wd40,am probat de vreo doua ori senzorul sa intre usor. Toata curiozitatea mea, m-a costat trei sferturi de zi si aproximativ 100 lei.Asta e...cand te mananca undeva...''mia culpa''

Member Dumitru.P.'s Avatar
    Bine ai venit in club, eu mereu mi-am zis: daca te mananca, pune mana si scarpina-te, dar lasa masina in pace!

Ei...asta e!!! Nu am avut jucarii cat am fost mic si am vrut sa vad DE CE functioneaza!

Senior Member Eugen_piano's Avatar
    leo, linistit ca eu le desfac tot timpul :-))) te inteleg perfect! vorb-aia, nasol e cand la sfarsit imi raman suruburi in plus, iar masina vibreaza :-D

Senior Member bacyta's Avatar
    Eu ma simt putin vinovat deoarece ideea a venit de la mine. )))
    Imi puteti spune simplu : bacy!

Nobody is perfect, i am nobody!

da Bacy...75% tu ai vina morala...

Ieri am înlocuit yala de la usa dreapta fata pasager cu una dreapta spate. Functioneaza perfect. Au trebuit făcute niste mici ajustări,dar funcționează. )))

doar partea electrica....ti-am zis eu.

Depinde ce înțelegi tu prin partea electrica. Eu am schimbat tot sistemul de inchidere mai putin manerul ușii. )))

''SOLUTIE DE CRIZA''....in urma unui incident nefericit am fost nevoit sa desfac ornamentele cromate de pe portiera de spate si aripa spate la 75-ul meu.Bineinteles,clemele care tineau ornamentele s-au rupt,nemaiputand fi reutilizate.Am cautat la un magazin de specialitate,mi le pot aduce,este 17 ron bucata,cantitatea minima trebuie sa fie de 10 bucati si dureaza cam doua saptamani.Ceea ce ma deranjeaza este suma...170 lei ...da ce eu am jucat barbut cu Isarescu...!!! Asa ca m-am apucat de inventat...si chiar mi-au iesit. Se ia un surub de 6 si se polizeaza capul pana intra lejer pe ornament,apoi ca sa nu rugineasca in timp si cand ploua sa se scurga apa amestecata cu rugina pe portiera ,eu am inmuiat capul polizat in vopsea,Solutia mea e mult mai trainica si nu mai exista riscul sa gasiti masina in parcare cu ornamentele smulse.Singurul inconvenient este atunci cand puneti piulita pe interior in partile de portiera mai greu accesibile,trebuie rabdare si degete de pianist...la portiera este doar unu..cel dinspre balamalele usii care se prinde mai greu,iar la aripa de spate primele doua dinspre portiera,in rest toate se prind foarte usor.Daca ''solutia mea de criza'' vi se pare ''deplasata'',si considerati ca varianta'' ornament lipit cu silicon e mai buna,va rog sa ma criticati. Mai astept si alte idei....in afara de ''inlocuirea cu cleme originale''.Attachment 5253Attachment 5254Attachment 5255Attachment 5256

Page 103 of 139 FirstFirst ... 35393101102103104105113 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)