incearca sa verifici traseul esapamentului, de la serpisorii care intra in motor, senzor sonda lambda si pana la finala. pe polo al meu 1.4 problema a fost ca s-a desprins sudura serpisorilor si era rugina si gaura langa senzorul lambda. am fost la un sudor ( cu argon parca, sau ceva mai special in orice caz ) si am rezolvat problema cu 100 de lei, fara sa mai schimb nimic. merita sa arunci un ochi si acolo

Reply With Quote
nici poveste sa se rezolve problema. mai ramane maine, caci astazi se inoptase de-a dreptul, sa incerc si clapeta de acceleratie sau senzorul lamda ala dinainte de catalizator(voi ce parere aveti?)????????astept ceva semne.... mai multe raspunsuri... mai multe sanse de castig
: "mi-a dat bacy bobinele de inductie plus fise, tot asa dupa ce s-a incalzit motorul iar au inceput simptomele, am schimbat si MAP-ul. 1 zi jumate am mers fara probleme. Dar evident ca iar a aparut problema: " am facut-o si p'asta(impreuna cu BACY, caruia ii raman profund recunoscator) am schimbat MAP, motorasul pasa cu pas si senzorul de pe axul cu came nici poveste sa se rezolve problema. mai ramane sa incerc si clapeta de acceleratie sau senzorul lambda ala dinainte de catalizator." A doua zi i-am scos mufa de la sonda lambda si am mers asa vreo doua zile fara a-mi face nicio problema(doar ca motorul se simtea ca unul diesel). Asa ca: am luat o alta sonda si un BACY plus o cheie de 22 si am schimbat sonda si o sticla de bere . Multa bafta tuturor si spor in toate.
)))))