si eu sunt curios, hi-hi.
merge foarte incet pt ca am demontat tot motorul si cam tot exteriorul masinii... mai intai vreau sa o aduc la starea ei originala de functionare (sau cat mai aproape posibil)... curatat mufe, senzori, refacut impamantari, tratat rugina, refacut ranforsarile (slabite de la accidente), etc., chiar a fost mult de munca si inca mai este... chiuloasa abia acum am primit-o inapoi... trebuie si aia sa o verific pentru a nu stiu cata oara, sa vad daca nu curge nicio supapa, daca a pus toate semeringurile... in fine, o mie de garnituri schimbate... am schimbat/innoit cam toate suruburile pe care le-am desfacut... revopsit integral (urmeaza)...
dupa ce ii dau drumul, o sa fie o perioada de probe, sa vad ca totul e in ordine... abia apoi conectam turbina... intercoolerul il pun de pe acum in bara, ca sa nu mai demontez aiurea. senzorii, la fel, ii montez de acum... dar imi ia foarte mult timp sa fiu si mecanic, si tinichigiu, si vopsitor, si electrician... in mod sigur nu este o munca pentru doar o persoana...
turbina am reconditionat-o, dar as vrea sa merg undeva sa o verific... sa nu o pun pe masina si sa ma trezesc ca loveste peretii...
oricum, mersi de incurajari... ardeleneste, incet dar sigur (sper!)

Reply With Quote