Am pierdut cheia antifurt pentru prezoane (modelul din poze), please help!
Attachment 2828Attachment 2829Attachment 2830
Am pierdut cheia antifurt pentru prezoane (modelul din poze), please help!
Attachment 2828Attachment 2829Attachment 2830
la oras e trecut si clujul. oare nu se poate face la strungar? stiu unul in drum spre floresti.
am eu una extra
sunt mai multe modele, desi la prima vedere par la fel. Am pierdut-o si eu, si pana acum am reusit sa scot la 2 75-uri cu prelungitor de cheie cric. Capul patratos care normal ar intra intr-o tubulara, il pui pe pozitie si bati cu ciocanul pana ajunge in capat. dupa care ii pui cricul si tragi intins. Daca simti ca se rup dintisorii aia dai mai departe ca se opreste. Foarte importat sa bati prelungitorul pana la capat. La al treilea 75 la care am incercat la 2 roti nu a mers, asa ca am luat bormasina, 3 spirale (de la mic la mare, maximul fiin de 10) si incepi sa cauresti cu cel mai mic un cm, dupa aia cu cel mediu iar la final cu 10. astfel inlaturi de tot capul surubului fara sa strici janta.
si la final le arunci cat de departe poti, ajuta la calmare
eu am procedat altfel. pentru cei care nu stiu povestea o mai spun o data:
am mers la dentist si am facut mulaj interiorului surubului pentru a arata strungarului profilul viitoarei chei pe care trebuie sa o faca, apoi am dus mulajul strungarului dupa cum spuneam. strungarul si a facut treaba iar eu am cheie pentru antifurturi.
p.s. nu le arunca prea departe, poate o sa ai nevoie de ele dupa ce iti fura un set de jante.
Multumesc de raspunsuri, desi nu par deloc incurajatoareAm comandat unul de la dezmembrari, imi ajunge maine dimineata, nu stiam ca sunt de mai multe feluri. Daca nu e ok o sa revin poate rezolv problema aici pe forum. M-am gandit si la un strungar, oricum orice metoda as alege nu vreau sa distrug janta, cu suduri gauriri etc. Poza aceea pe care am pus-o e luata de pe e-bay vinde cineva noi la 17 lire, de aceea m-am gandit ca ar fi toate la fel. Mai astept pana maine si revin cu detalii.
Din pacate cel comandat nu se potriveste are 16 dinti in loc de 14 cat am eu. Vestea proasta este ca in tot Clujul nu am reusit sa rezolv problema la nici o vulcanizare sau service. Intr-un singur loc a incercat cineva cu un dispozitiv care se prindea pe camasa exterioara a prezonului, dar chiar cea mai mare dimensiune pe care o avea nu s-a potrivit. Intrebare: Este cineva din Cluj cu Rover 75 dispus sa ne intalnim 5-10 minute poate nimeresc totusi un antifurt ca al meu?
Mai am o vatianta cu un strungar dar doar spre sfarsitul saptamanii.
Multumesc.
Problem solvedPentru cine mai are aceasta problema si este din Cluj, sa mearga la vulcanizarea de pe Corneliu Coposu 73A, au niste dispozitive ce se infileteaza pe camasa exterioara a prezonului, treaba este gata cam intr-o jumatate de ora. Singura problema este ca prezoanele dupa ce sunt scoase nu se mai pot folosi dar scapati fara gauriri,sudari, zgarieturi etc.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)