Page 105 of 139 FirstFirst ... 55595103104105106107115 ... LastLast
Results 1.041 to 1.050 of 1381
    Senior Member Eugen_piano's Avatar
    cu alte cuvinte, am ajuns la Sibiu, din pacate cu mult inainte de nationala, si am scos trusa de prin ajutor... la mine e un pic mai mare :-)))

dupa care am inlocuit furtunul (partea care fusese indoita... a se citi avertizarea de mai sus referitor la indoirea NERECOMANDATA a furtunurilor de combustibil)

am facut o mica opera de arta, de data asta (cu furtunul nou), dar nu am poze... astea au fost facute de o colega, indoors.
    oricum, vara asta facem un thread cu toate furtunurile din R200 care trebuie schimbate. ce si cum.

bafta mare la toti!

Senior Member bacyta's Avatar
    E trusa de prim ajutor sau e SMURD-UL? ))))
    Imi puteti spune simplu : bacy!

Nobody is perfect, i am nobody!

:-) sarbatori fericite, man! de azi intru si eu la regim, ca incep sa se acumuleze secundele in plus la sprintul 0-100km/h :-)

Senior Member
    Am inlocuit antigel+termostat. Astept si buson vas expansiune.

bine man, ai lucrat ceva. cum s-a curatat sistemul?

Senior Member
    Am vrut sa scot termostatul si sa bag apa chioara de cateva ori, numai ca m-a apucat lenea dupa demontarea admisiei si am facut-o doar o data cu termosatul nou montat, incalzit motorul si data apa afara, suflat pe furtune etc.
    Am dat si radiatorul jos si l-am spalat la robinet, pana a iesit apa curata. Nu am folosit solutii minune de curatat. Am incarcat sistemul mai intai pe la radiator, apoi pe la vas. Au intrat cam 5 litri. Dupa prima tura deja se auzeau bulele...Aseara am venit in Ct si nu s-a mai simtit nimic...Plus mers exemplar, nu stiu daca are legatura cu racirea....
    Apropo tu de care furtun de benzina zici?
    P.S. Eu am dat jos manometrul de vacuum dupa ce am mers la un curs de integrare emotionala. Ma demoraliza.
    Last edited by mateotl; 13-04-2015 at 07:52 PM.

lol.
    furtunul care iese de sub filtrul de benzina la 200 (partea dreapta; 1 cot 90 de grade), traverseaza pe sub galeria de admisie si urca la rampa de injectoare (partea stanga; 2 coturi 90 de grade)... acum ca ma gandesc, cred ca e returul... nu stiu exact, trebuie sa ma uit pe scheme...

mai este unul care uneste partea de sus a filtrului de benzina cu rampa de injectoare in zona de sub clapeta de acceleratie... ala nu e cu cleme la mine, e infiletat/sertizat, nu stiu cum se zice corect... si ala vreau sa-l schimb pe viitor... pe rimmerbros nu ar fi scump pe original, doar ca este out of stock si ultima oara chiar nu aveau o data clara de livrare...

anyway, saptamana asta ma ocup de alternator :-D si dvd player

Senior Member
    Nuca de la schimbator se schimba greu????

Senior Member bacyta's Avatar
    Quote Originally Posted by mateotl View Post
    Nuca de la schimbator se schimba greu????
    Din cate stiu eu nu. Trebuie sa tragi de ea in sus cu fortza.
    Imi puteti spune simplu : bacy!

Nobody is perfect, i am nobody!

Member
    azi eram programat la reparatie ac in mangalia si dupa 3 ore de munca nu a reusit sa gaseasca pierderea de freon ,am vorbit cu un coleg care are un detector de gaze foarte sensibil si am plecat la constanta .Pe centura Constantei dupa un sens giratoriu un bou fara sa se asigure a intrat peste mine in partea dreapta frecandu mi amandoua portierele . partea proasta ca nu avea nici asigurare i am luat toti bani din portofel aproximativ 200 ron ce sa i faci,.... de unde nu i. am reusit sa gasesc scurgerea de freon . era pe la uscator in dreptul suportului de prindere , de la vibratile de la motor sa produs un por pe unde scapa destul de repede caci e pe refulare. asa ca saptamana viitoare am de munca am sa pun ceva poze.

Page 105 of 139 FirstFirst ... 55595103104105106107115 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)