Page 111 of 139 FirstFirst ... 1161101109110111112113121 ... LastLast
Results 1.101 to 1.110 of 1381
    Senior Member
    Ce simplu e cu radiatorul la R45

Member
    si la 25 e simplu tocmai mi a crapat intr un colt ,aveam rupt si stutul de la aerisire.......asa ca trebuie schimbat . Si ce greu am gasit porul, cat statea sub presiune nu fisia nimic doar pierdeam apa si nu stiam pe unde curge . Am vrut sa golesc motorul de apa si cand am scos busonul de la tanc a izvorit din coltul stanga . fiind sus se formeaza perna de abur in aceea zona si de aia nu arata nimic ,cand am scos busonul a venit apa caci aburul a fost impins spre tanc, pe aerisire. Asa ca am facut un amestec de bizon metal (ceva asemanator cu poxilina dar dupa mine mult mai bun caci se face ca un fel de lichid mai vascos si se imprastie aproape singur dupa forma unde il pui ,nu iese ca un gogoloi) si l am peticit momentan,pana fac rost de altul .

Member
    lipitura de care va spuneam IMG_20150612_201515.jpg vedeti ce frumos s a asezat pasta
    Last edited by gaina catalin; 12-06-2015 at 08:37 PM.

Senior Member Eugen_piano's Avatar
    nu stiu frate cum la voi e asa de simplu sa scoti radiatorul... la 200 cu A/C m-am chinuit de mi-au iesit ochii, si asta cu masina aproape cheala :-))) cica procedura de service este sa demontezi partea de jos si p'acolo il scoti... oricum, am reusit si eu, apoi nu ma face un radiator pe mine :-D

Catalin, eu am folosit Bisonul respectiv pe vasul de expansiune, imprejurul senzorului de nivel antigel... amestecul se muleaza intr-adevar perfect si este fooooarte rezistent dar, din pacate, in timp si-a pierdut aderenta... el este rigid, iar plasticul lucreaza...

am vazut pe net ceva KIT special pentru reparat plasticul radiatoarelor, pe baza de nylon... nu stiu cata incredere sa am...

radiatorul meu arata cam nasol... zilele viitoare o sa ma decid ce sa fac. momentan m-a batut soarele in cap :-)

Member
    am gasit pe pieseauto radiatoare la 130 -150 ron daca negociezi cu ei il scoti mai ieftin.luna viitoare cred ca il schimb caci luna asta mi am luat paravanturi

despre asta era vorba

Member leonard75's Avatar
    sincer...metoda asta am folosit-o eu in toamna pe un butoi mare de 60 litri de plastic pentru varza murata,care era spart in fund,avea o crapatura de aproximativ 7 centimetri.La fel am incalzit cu suflanta de aer si cu un letcon de 150watti l-am lipit. In loc de plasticul ala transparent pe care il folosesc astia in clip,eu am folosit o bucata de teava de PPR pe post de material de adaos. Vreau sa spun ca spartura e in zona de jos,chiar pe muchie,a fost umplut cu apa si alte legume,a fost mutat de colo colo si lipitura nu a cedat. (teava pentru instalatiile de apa,din aia alba,fara insertie de aluminiu)

Member leonard75's Avatar
    azi am platit rovineta pe un an..125 lei Parerea mea ca este o taxa data de pomana....in loc sa avem pe zi ce trece sosele cat mai bune,acestea mai rau se umplu de gropi si de petice. Rusine alesilor!!!!

in cluj e si mai simplu: nu mai avem strazi deloc :-))) in loc de gpl sau hidrogen, mai bine o sa invat masina sa zboare :-D

Senior Member bacyta's Avatar
    Azi am schimbat una bucata kit ambreiaj la 75-ul meu "Dieselache". In sfarsit am vazut si eu cum trage un diesel. ))))

Page 111 of 139 FirstFirst ... 1161101109110111112113121 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)