Page 134 of 139 FirstFirst ... 3484124132133134135136 ... LastLast
Results 1.331 to 1.340 of 1381
    Senior Member Eugen_piano's Avatar
    ieri am descoperit ca am in casa o sursa atx de 400W... functionala, dar la momentul respectiv fara un scop in viata :-) si am stat si m-am gandit ca de fiecare data cand vreau sa testez ceva la 12V stau si aduc sus bateria... adicatelea, sa vad si eu cat consuma aplificatorul, xenonul (chiar daca nu e cazul acum), ledul... in fine, e bine sa stii. knowledge is power :-P evident ca este mai mult decat un moft, pt ca in functie de asta stii sa dimensionezi firele si sigurantele!

dupa cum era de asteptat, azi am modificat sursa :-) sa aibe si sufletelul meu un 12V DC in casa, la indemana :-P

pe mufa care intra in placa de baza, in cazul in care conectorul are 20 de pini, se pune un intrerupator intre pinii 14 si 15 (fir verde si negru). asta este butonul de power on. iar intre pinii 3 si 4, de pilda, am lipit un consumator (rezistenta de 10W, 2.2 ohmi). consumatorul se pune pe orice fir rosu, ca sa creada sursa ca este conectata la placa de baza. and voila! sursa puternica si solida de curent DC. ATENTIE: rezistenta se incinge klumea... este normal... asa ca aveti grija!

ultima etapa a fost sa unesc toate firele de aceeasi culoare: cele negre (masa), cele rosii (5V), portocalii (3V) si galbene (12V). in felul asta beneficiez de un amperaj crescut si pot testa consumatori mai puternici.

azi i-am schimbat amortizoarele de la hayon. 40 de lei bucata.
    si i-am luat un cric manual, putin mai inalt decat cel original (ridica masina pana la 38 cm, fata de 32 cm cel stock). cu ocazia asta o sa o sui mai bine pe capre, dar nu asta era motivul principal, ci faptul ca vechiul cric se blocheaza atunci cand trebuie sa il strang... asta e. it had a good run - 18 ani.

azi am tras fire si am lipit fire pentru amplificatoare. vremea a tinut cu mine si au fost temperaturi pozitive, asa ca s-a topit cositorul imediat :-))) aranjat totul la dunga si fixat, asa, standard oem... de fapt, mai bun ca oem :-)))

acum cateva zile am luat olx-ul la puricat dupa pieze de Rover 200/25. asa ca azi, am decis sa fac putina munca voluntara :-))) si sa le trimit mesaj la toti cu dezmembrarile sa isi puna anunturile pe grupul nostru de facebook. nu erau multi. cam vre-o 20 de anunturi... sunt curios sa vad cati o sa intre pe FB, nu de alta, dar momentan, orice piesa vreau, gasesc numai de 75 :-P

Senior Member bacyta's Avatar
    Quote Originally Posted by Eugen_piano View Post
    acum cateva zile am luat olx-ul la puricat dupa pieze de Rover 200/25. asa ca azi, am decis sa fac putina munca voluntara :-))) si sa le trimit mesaj la toti cu dezmembrarile sa isi puna anunturile pe grupul nostru de facebook. nu erau multi. cam vre-o 20 de anunturi... sunt curios sa vad cati o sa intre pe FB, nu de alta, dar momentan, orice piesa vreau, gasesc numai de 75 :-P

Eugen ce-ti spun tie i-am spus si lui Rekinu: ia-ti 75. ))
    Imi puteti spune simplu : bacy!

Nobody is perfect, i am nobody!

lol. de la pranz stau si rad :-)))

apropo, cum merge partea de audio? ca m-ai facut curios.

Ca un facut, azi au aparut centura spate mijloc, pretensionarea soferului si toate cele 5 sezuturi de la instalatia de incalzire in scaune. nu era nimik planificat de valentin, dar asa a iesit :-) ce sa si faci, nenicule :-) it was meant to be :-D

Member
    azi am schimbat garnitura de la capul hidraulic al pompei de injectie . totul OK

Senior Member bacyta's Avatar
    Azi i-am pus capacelul cromat de la butucul de la manerul exterior de la usa de la sofer ca-l pierdusem. )))

Page 134 of 139 FirstFirst ... 3484124132133134135136 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)