Page 15 of 21 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast
Results 141 to 150 of 205
    Senior Member Eugen_piano's Avatar
    aha... acum inteleg ce zici.

da volumul undeva la jumatate (20 din 40, pentru mine) si umbla la reglaje la HU.
    scoate functia de X-Loud/Bass sau orice altceva similar!
    sfatul meu e sa nu dai Treble la maximum (sa zicem +6 in cazul Watson/Philips), pentru ca o sa sune rau. Daca cel mai mult e +6, lasa undeva pe la 4.
    dupa care scade basul. nici el nu e bine sa stea pe maxim, ca apar distorsiuni. egalizatorul integrat nu este neaparat si cel mai fidel... indiferent ce marca e HU.

ei bun, stai frumos si joaca-te la setari, dar la un volum mediu. pana gasesti ce vrei. pana se aude beton.
    dupa care urci volumul general cat te tine :-))), dar fara sa treci pe alte reglaje (Pop/Rock/Jazz...)

de exemplu:
    -daca ascult Radio prin Watson (adica Watson-amplificator-boxe), dau un Bass+2 pana la +4, in functie de melodie. atat. dar acelasi lucru faceam si fara amplificator, deci...
    -daca ascult ceva nativ pe amplificator/receiver (Philips) nu mai umblu la Bass, pentru ca are semnalul mai tare ca intensitate.
    -in schimb, daca merg pe volum maxim, si trec de 30 (din 40), trebuie sa scad Treble-1 pana la-2, pentru ca devine agresiv sopranul... nu distorsionat, dar incepe sa fie aspru cu urechea, mai ales ca in fata am 4 difuzoare de medii+inalte :-)))

man, think about it, ai pe fata tweetere, iar pe spate ai difuri pe 3 cai. este imposibil sa nu ai inalte... este doar o problema de reglaje... ceva le acopera.

Senior Member
    Eu am trei trepte de loudness si sincer ca dezactivat se aude foarte slab. E greu sa ajung la o configuratie calitate-cantitate ok. Potential exista, deci trebuie sa ma mai joc.

go play :-)))

si ce bine era cand aveam doar un cas in masina, cu fasait de fundal, iar daca dadeam drumul la sub, care imi baga si un bazait in background, dar macar facea buntzi-buntzi ... si eu zambeam larg si multumit :-D

si acum, uita-te la noi... tooot strambam din nas si din urechi... greu si cu muzicile astea :-P

man. intrebare... uite ca e prea tarziu sa te sun, asa ca scriu pe forum.

la capitolul setari, reglaje, majoritatea HU au doar BASS si TREBLE. pe care le poti da in sus sau in jos, la modul general, adica influenteaza toate boxele in acelasi timp.

tu ce reglaje ai pe HU? ai cumva si ALTO (Mid-range).

daca da, atunci, poti sa faci cele 3 reglaje (bas, alto si sopran) pe canale individuale (fata si separat spate sau tot la general)?

te intreb ca eu incep sa ma gandesc foarte serios la niste egalizatoare. inca nu stiu daca pe 7-10 benzi, sau doar cu cele 3 registre (jos, mediu si inalt).

Senior Member
    A trebuit sa treaca ceva ca sa ma edific si eu, pana am citit manualul de utilizare. Nu stiu ce zici tu acolo, eu as fi vrut simplu bass, medii, inalte, numai ca am mai multe presetari (powerful, flat, vocal, natural, flat etc) si doua "custom" cu mai multe benzi, gen 80hz cu nivel de la 1-6, 200hz, si tot asa.La fiecare frecventa stetezi nivelul ..Nu stiu daca ai inteles mare lucru, e cam complicat meniul Pioneer-ului.
    Oricum azi am lucrat la masina, am scos bateria, s-a resetat si acum e muuuult mai bine.

got it.
    ce model de pioneer?

Senior Member
    DEH-1500 UBA (A-ul e de la iluminarea pe portocaliu)

yes. mersi. am scos manualul tau si m-am lamurit despre frecvente.

ai un egalizator general pe trei registrii: joase, medii si inalte. asta daca mergi pe custom.

partea buna, ca de asta zic k m-a lamurit, este ca eu nu stiam exact fiecare frecventa unde merge (la bass sau la mediu sau la sopran). erau notate in paranteze fiecare frecventa. super bine scris manualul.

amplificatorul tau scoate aprox. 22W per canal, in mod continuu. daca nu ma insel, e cam la fel cu HK-ul de la R75. eu zic ca este mai mult decat suficient, mai ales ca si masina e mai mica.

anyway, imi place Pioneerul tau.

Senior Member
    Multumesc,Eugen. Ma bucur sa aud de 22W pe canal, mi se pare ok. Din ce auzeam majoritatea au 15-18W.
    M-am mai linistit cu sunetul, de care sunt foarte multumit, a venit vremea sa ma murdaresc pe maini cu ambreiajul.

Fac studiu de caz si ma rog sa nu trebuiasca sa-l inlocuiesc...sau nici nu stiu...mai bine sa ma lamuresc odata. Se cam bate cap in cap cu distributia, e care pe care.

:-))) da man, iti zic, cu 22 per canal faci discoteca la un foc de tabara :-P

cand vorbisem cu electricianul, zicea ca amplificatorul ala scoate sigur aprox. 25W, cam asa aproxima el, la o prima vedere... iti dai seama ce diferenta mare este intre cifrele care sunt scrise pe ambalaje si realitate :-P

Page 15 of 21 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)