Maine vreau sa fac un test de noxe, asa ca azi am fost la baietii de la Sturimex sa verificam esapamentul. Totul ok. Vorb-aia, "ca nou"!
:-P
Maine vreau sa fac un test de noxe, asa ca azi am fost la baietii de la Sturimex sa verificam esapamentul. Totul ok. Vorb-aia, "ca nou"!
:-P
uite, ca sa fie 3 zile la rand si sa punem de o trilogie :-)
azi am verificat directia: boboc. stie sa mearga numai drept. la curbe trebuie sa ridic masina si sa o pun pe axa cea buna :-P
tot azi am verificat noxele. ceas elvetian. Masina euro 2 care e la standarde de euro 3, ce sa mai zic.
si tot azi am spalat-o! yes!!! dupa multa, multa vreme. Rknu stie mai bine :-D
eh, ar mai fi ceva de zis despre niste experiment cu breather crankcase, dar despre asta poate scriu un thread separat. sau despre catalizatoare. mai vedem.
hai sa fie 4! azi am primit ballastul de rezerva.
Aseara am scos-o la pizza! La semafor avea "palpitatii". M-am simtit foarte bine!![]()
de la emotii)
I wish I was faster!
azi i am schimbat bateria maine o duc la garantie. deh a venit frigul.....
Azi aproape i-am finalizat incalzirea in scaune.![]()
Last edited by bacyta; 11-10-2013 at 07:43 PM.
Imi puteti spune simplu : bacy!
Nobody is perfect, i am nobody!
bine bacy. vine iarna... o sa-ti fie cald si bine :-D
eu am fost in culmea fericirii cand am vazut dimineata ca era ceatza. m-am gandit ca la noapte o sa fie pacla, de-a dreptul, si o sa pot sa scot masina cu proiectoarele stralucind :-D cand colo, asta seara a fost senin si cald :-P
hai, sa nu zica lumea ca somez :-) ieri m-am jucat un un calculator de airbaguri de R25/45. Foarte destept! Dadea coduri de genul "passenger airbag configuration error", "side airbag configuration error", pana cand mi-am dat seama ca provenea de pe un 25 care a avut doar airbagul sofer (desi vanzatorul a mintit cu nerusinare si a zis ca este de pe un 45 cu airbaguri laterale...) Foarte educativ. Cu putina inventivitate si o sursa de 12v de calculator, se pot testa componentele "in vitro", fara sa fie montate pe masina.
and back! azi am verificat ballastul de rezerva (35W) sosit din China, pentru modesta suma de 7 dolari :-P
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)