Pai asta a fost conditia mea ca sa iau masina, adica sa i faca inspectia si gazele pentru ca o inmatriculez in Germania si nu vroiam sa am probleme dupa ce o luam. Si aici nu se face la misto ca la noi.
Pai asta a fost conditia mea ca sa iau masina, adica sa i faca inspectia si gazele pentru ca o inmatriculez in Germania si nu vroiam sa am probleme dupa ce o luam. Si aici nu se face la misto ca la noi.
eu m-as duce personal cu masina atunci cand se face inspectia. sa vad cu ochii mei datele de pe monitoare, etc. la asta ma refeream.
daca vrei sa vezi ce nivel de dotare are masina ta, uita te aici: Dotari Rover 75
Mersi de info. Nici nu mai stiu daca sa iau masina sau nu. Am vazut multe pareri nu tocmai favorabile, ca daca se strica ceva se strica de fapt mai multe. Fiindca nu stiu ce a fost sau nu schimbat ar mai trebui sa bag in piese inca vreo 1000 de euro si nu stam pea bine nici cu banii. Noi ar trebui sa venim in tara la inceputul lunii viitoare, avem si bebe mic, si nu stiu daca sa ma risc ca mi e cam frica sa nu raman cu ea in drum.
MG Rover sunt niste masini foarte bune. Caroseria e beton, motoarele englezesti au primit chiar premii, iar despre cele de provenienta BMW, nu are sens sa mai zic :-D 75-ul este de-a dreptul o masina superba!
La modul cel mai sincer, inconveniente ar fi urmatoarele si sunt valabile pentru oricare model:
-consumul, care pentru anii 2013 este totusi cam mare;
-nu poti sa le diagnostichezi decat pe T4... sunt si exceptii, motoarele MEMS 3, dar asta este o discutie prea lunga;
-elementele de caroserie noi.
In rest, consumabile si piese de schimb gasesti fara probleme, la preturi medii, din punctul meu de vedere.
Masinile astea sunt foarte bine gandite; cu manualul de service langa tine, iti repari tot Roverul ca nou. Doar scule sa ai, timp si unde nu reusesti, te ghideaza Marcell.
Ai tot vorbit despre masina ,dar n-ai spus (sau poate mi-e scapat mie) un pret de achizitie!
Imi puteti spune simplu : bacy!
Nobody is perfect, i am nobody!
pretul nu cred ca e mare 1700, negociat de la 2100 parca. Chestia e ca am veni cu masina in Romania dar cam am emotii pana nu i fac schimburile de ce i trebuie, mai ales ca nu stiu cand au fot facute ultima data, si ambreiajul l as schimba din timp ca sa nu am surprize. Mai am o varianta sa venim cu masina pe care o avem si cand ne intoarcem sa rezolv cu Roverul.E mai complicat. Sper sa iau poimaine cea mai buna alegere. Ne am indragostit la prima vedere de masina(sotia si eu, probabil si bebe)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)