Nu trebuie pusa multa sudura. De fapt plafonul e prins in puncte de sudura de caroseria masinii mai exact de lateralele cu stalpii si nu prea ai ce unghiuri sa strici.
Acum intrebare:
CINE STIE PE CINEVA CU ROVER 75 LA DEZMEMBRAT SA AIBE SI TRAPA ?![]()
Nu trebuie pusa multa sudura. De fapt plafonul e prins in puncte de sudura de caroseria masinii mai exact de lateralele cu stalpii si nu prea ai ce unghiuri sa strici.
Acum intrebare:
CINE STIE PE CINEVA CU ROVER 75 LA DEZMEMBRAT SA AIBE SI TRAPA ?![]()
Imi puteti spune simplu : bacy!
Nobody is perfect, i am nobody!
bacy...fa-o DECAPOTABILA :-))) cel mai tare! cum au facut baietii si loganu' :-P
Pai sa stii ca ma gandeam la asta in timp ce scriam in acest thread.)))
Gata, am gasit trapa!![]()
Poate sa-mi spuna si mie cineva care are trapa pe Rover 75 cum arata buza tablei din gaura trapei: este dreapta sau are e ca un sant?
eu am trapa dar nu stiu la ce te referi exact,daca vrei ma duc sa ti fac niste poze si ti le trimit daca te ajuta cu ceva
Ideea care este: daca decupez plafonul din tabla buza gaurii ramane dreapta ca la o conserva.
Buza acum cum se prezinta?
Daca esti amabil, chiar te rog cu niste poze.
Simplu ca mersul pe bicicleta.
http://www.youtube.com/watch?v=3k82f...eature=related
ai dreptate buza nu trebuie sa ramana dreapta ca la conserva sau ca la nenea de pe youtubeIMG_0440[1].jpgIMG_0439[1].jpgIMG_0438[1].jpgIMG_0435[1].jpgIMG_0434[1].jpgIMG_0433[1].jpgIMG_0431[1].jpgIMG_0430[1].jpg
cred ca trebuie taiat mai putin din plafon si dp sa faci buza aceea adica sa indoi tabla in jos, tu nu poti sa faci ca la nenea de pe youtube pt ca nu pui trapa cu cheder sa nu dea voie sa intre apa pe langa ea in schimbla asta intra putina apa pe margine dar are scurgeri
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)