Page 20 of 21 FirstFirst ... 1018192021 LastLast
Results 191 to 200 of 205
    Senior Member Eugen_piano's Avatar
    leo, baga-te :-)
    nu e nici o problema.

1) condensatorul se masoara cu aparat special... multi electricieni nu au asa ceva... de regula, ii inlocuiesc direct... ce am zis mai sus este perfect valabil, condensatorul putand fi verificat foarte usor pentru SCURT!

2) nu stiu despre ce vorbesti referitor la calitatea sunetului... daca vrei sa comentezi ceva la ce am scris, be my guest, dar da si "citatul", te rog, pentru ca s-au scris multe pe threadul asta... asa k nu stiu la ce ai vrut sau nu sa te abtii :-)

3) Watson chiar a functionat foarte bine... si pe radio, dar si pe mp3... am zis asta in mai multe posturi si o sa repet: am fost foarte multumit de el!!! DAR ATENTIE, intotdeauna s-a pus problema si a fost judecat ca un aparat ieftin si bun, adica entry-level... desi, sa stii, egalizatorul functiona foarte bine (egalizatorul, nu functia de xtra bass - "loud").

PS: mi-aduc aminte de multe teste facute, atunci cand am montat noile boxe... si de momente cand se auzea LACRIMA, pe mp3, pe Watson, fara niciun fel de amplificare... depinde foarte mult si de calitatea la care a fost encodat...

PS2: sunt multe masini cu sisteme scumpe, de firma, cu multi watti rms... si care tot prost se aud... implementarea conteaza foarte mult...
    Last edited by Eugen_piano; 03-06-2014 at 01:40 PM.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Eugen_piano View Post
    leo, baga-te :-)

PS2: sunt multe masini cu sisteme scumpe, de firma, cu multi watti rms... si care tot prost se aud... implementarea conteaza foarte mult...

Se spune ca instalarea ar conta chiar si in proportie de 90% . De-asta decat difuzoare de 500 de lei pe tabla goala...

Plecasem de la semafor, acceleram sanatos si am auzit un motor destul de tare...prima oara m-am uitat de motociclisti, stiti cum apar astia. Am dat radio incet si a disparut si "motorul" si viceversa...totul in cateva secunde...am mai incercat manevra, dar nu a iesit.

stii ca era ceva Renault, parca, puteai sa selectezi din HU zgomotul motor care auzeai in boxe :-)))

Senior Member
    Revenind, la mine diferenta majora a adus-o playerul, pe boxele stock, e drept cu multa procesare de sunet(cu setarile initiale nu era nici o diferenta). Tarziu am realizat ca ma puteam opri acolo cu investitia sau poate si un subw...
    Acum am si boxe de calitate, isi arata valoarea, dar volum mediu spre mare...In surdina ar face diferenta doar subw...as putea conecta oricand unul pe ampliful actual.
    Daca tai frecventele inalte pe spate ai zice ca am subw...solutii sunt.

uite ca mi-am adus aminte:
    pe HU-ul meu, RADIO se aude cel mai bine. nota 10. daca schimb pe MP3, AUX sau USB, suna un pic mai infundat/estompat, mai incet... nu este ceva deranjant... trebuie doar dat volumul mai tare, eventual marite inaltele sau basii, depinde de track.

pe amplificare (Philips 5.1 Dolby) este la fel. RADIO si DVD se aud de nota 10. Desi putem dezbate daca nu cumva radio este de 10, dar dvd-ul de 20 :-))) si again, intrarea AUX este un pic infundata...

exista solutii pentru asta, mai multe chiar... dar am planuri un pic diferite pentru viitorul AS5... in sensul ca, dupa cum am vazut si la laptopuri (incepand cu Apple care au fost primii in privinta asta), unitatile optice, indiferent ca este vorba de cd playere sau dvd playere, sunt: 1) pe moarte; 2) ocupa oricum prea mult spatiu.

Disclaimer :-)

intr-o anumita privinta, Leo are dreptate. nu poti cere de la un HU de 90 de lei sa scoata o fidelitate de Bang & Olufsen...

dar "upgrade"-ul asta, eu l-am facut anul trecut... pe vremea aia nu vroiam cine stie ce de la sistemul audio... atunci, era montat la mine in masina un radio casetofon!!! care a venit de la fostul proprietar...
    in fine, ideea a fost doar sa updatez sistemul... sa pensionez boxele... sa am un HU cu mai multa conectivitate etc...

drept urmare, tot setup-ul era bine dimensionat... niste boxe triaxiale, un HU cu mp3, usb, aux si rca out... lux. plus facuta ceva izolare... nu atat de abisala ca acum, dar s-au vazut efectele chiar si atunci...

ei bine, departe eram eu cu gandul de ce s-a intamplat acum, de 5.1, decodoare, amplificatoare, filtre, prostii... nici prin cap nu mi-a trecut, ever, ca voi ajunge aici...

in timp, boxele le-am pastrat, pentru ca sunt suficiente pentru buburuza, mai ales amplificate si cu tweetere si subwoofer(e)... unitatea radio, in schimb, sta acolo pentru ca daca o scot, am un gol in bord :-))) teoretic, toate functiile si trackurile pot sa le iau direct de pe Philips...

probabil ca Watson va ajunge la pensie, alaturi de blocul optic de la Philips, dar amandoua merita o retragere "cu onoruri", pentru ca sunt niste jucarii foarte reusite...

Member leonard75's Avatar
    eu am citit comentariile voastre si am ramas ''setat'' pe cel Watson...

azi am fost cu un Bravo... varianta noua... sistem audio din boxe fata, boxe spate, amandoua perechile in portiere, plus tweetere la fiecare usa plus SUB integrat frumos in partea stanga a portbagajului...

basul era de nota 10... tweeterele cam paleau, dar pentru un sistem stock ma gandesc ca e frumos din partea producatorilor... mai ales ca masina are deja ceva ani in spate.

oricum, super impresionat de faptul ca vehicolul a iesit din fabrica cu sub in portbagaj. bravo.

ionut, mai stii cand te intrebai tu oare cine cumpara capace?

azi mi-a venit un set de grile de rezerva pentru boxele fata...
    asa mult mi-au placut alea negre de la Sony, ca am mai luat 2, sa fie acolo :-))
    kulmea e ca rezervele sunt chiar mai frumoase, nici macar n-au apucat sa vada fir de prac praf... inca au luciul din fabrica :-P

eh, si am mai luat o tura de masti, tot Sony, dar inca nu au ajuns la mine... sunt in CT la maica-mea... le-a luat cand a fost ea plecata in Bacau... ca sa vezi ce peripetii si drum lung au avut capacele...

alea sunt pentru subwoofer, daca o sa ma tin de cuvant sa il integrez in portbagaj in aripa, hayon sau la roata.

Page 20 of 21 FirstFirst ... 1018192021 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)