am inceput sa demontez farurile. mi-e lene. nu stiu daca le scot in seara asta :-D
am inceput sa demontez farurile. mi-e lene. nu stiu daca le scot in seara asta :-D
mda... le-am dat jos... again :-P vorba lui Marcell, cu ocazia asta, daca tot am desfacut, poate mai facem ceva imbunatatiri :-D
gata, am rezolvat. am reusit sa fac si lumina in portbagaj si senzorul din bordnu inane sa ard o siguranta de 15
)
I wish I was faster!
esti tare. gata. te luam mecanic gradu I :-)))
eu am cumparat niste benzi cu leduri, care sa mai ajute la semnalizare.
hm.... am desfacut farul la care nu mai mergea faza lunga... si la care nici ledurile nu mai straluceau... surpriza... bobina din proiectoare merge perfect... probabil defectul este undeva pe instalatia electrica... deh, "specialitatea casei".
baaa, da chiar nimik, a dat frigul? :-))) la mine merge incet de tot cu farurile. lipesc fire, dau cu polimeri, mai estept cate 24 de ore, he-he. pe margini mai prind cu picatura... ar trebui sa le si testez pentru condens, inainte sa le pun pe masina. deci, mai devreme de joi nu cred sa am faruri.
ma apuc sa dau o ceara dupa 2ore si ceva de desfacut usi si yale,merita nu am rupt nici un clip de plastic si ma pot da si eu insfarsit de pe patea soferului jos din masina![]()
am crezut ca vrei sa o faci decapotabila... era mai simplu :-)))
azi am venit din Spania si acolo am gasit..Fotografie0211.jpgFotografie0210.jpgFotografie0212.jpg
azi am venit din Spania si acolo am gasit..Fotografie0211.jpgFotografie0210.jpgFotografie0212.jpg in Collado Villalba langa Madrid .
Last edited by gaina catalin; 13-11-2013 at 11:26 AM.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)