Page 23 of 139 FirstFirst ... 1321222324253373123 ... LastLast
Results 221 to 230 of 1381
    Senior Member Eugen_piano's Avatar
    mda. si lucrul continua la faruri. ca sa nu zic ca stau degeaba :-)))

azi am fost la Peco... si s-a facut coada in spatele meu :-))) pt ca am facut plinul din 5 in 5 litrii.
    pus benzina, masurat valoarea indicatorului de nivel, pus alta benzina, masurat noua valoare (in volti) a cantitatii de carburant din rezervor.
    concluzia: in cazul meu, senderul creste cu aproximativ 0.08-0.09 volti pentru fiecare litru de benzina pus in rezervor.
    socoteala se potriveste, in foarte mare masura, cu alt set de masuratori efectuat in regim extraurban / autostrada (tot de catre mine).
    dupa ce ajung inca o data pe zero, sau mai bine spus la 5-6 litrii, repet experimentul "coada la benzinarie" si cred ca o sa pot face un indicator digital care sa arate exact cati litrii mai sunt in cisterna (evident, +-5%).
    over and out!

hello, ce se intampla? a venit iarna si se inchid garajele? :-))

Member mihaivolei's Avatar
    abia astept sa vad indicatorul digital,as vrea si eu unul plus unul cu presiune in roti dar asta mai tarziu dupa ce imi fac moftul cu car dvd gps si reverse camera ceva ofertade craciun la £450 negociez cu mosul si poate poate

mihai, nu stiu de unde iti iei cotatiile de pret. cam scump, chiar si pt anglia. incearca de pe ebay.com, direct din China, sau Aliexpress. tot asa, direct de la producator.
    -kitul cu senzorii de presiune in roti este undeva intre 100 si 130 de dolari.
    *eu am vrut multa vreme asa ceva, dar nu mai am efectiv unde sa montez displayul... cel putin momentan :-)))
    -gps-urile sunt ieftine si poti cumpara unul cu intrare video; la fel, si camerele pt marsarier sunt relativ la preturi decente.
    -dvd-urile bat spre 100, dar au si bluetooth si card reader/usb si intrari auxiliare, au tot ce trebuie.

total piese: 300 dolari, toate cu free shipping.
    manopera nu ai de ce sa platesti pentru ca se monteaza extrem de simplu.

ps: evident, asta in cazul in care nu iti iei un dvd-gps&stuff special pentru Rover 75, din ala de montezi la fix in consola centrala. alea sunt mai scumpe, dar nu prea au voie sa ajunga la preturi astronomice. parerea mea.

Member mihaivolei's Avatar
    intradevar eugen poate ma bag pe ceva china si incerc sal instalez eu diferenta de pret e mare ,calitatea o sa vedem, ce am vazut eu erau de la un shop din londra cu camerele spate fata incluse pt kitul special pt rover75/mg dar cu diferenta de £150 am si un set de bujii noi si de un night club,ty

man, era doar o parere. eu am cumparat multe lucruri din China, iar mare parte din ele sunt pe masina :-) ce sa mai zic, o adevarata Roewe!
    anyway, au si chinezii diverse categorii de calitate... care sunt in legatura cu pretul :-) de pilda, lucrurile la 50-100+ dolari sunt facute brici, aproape de perfectiune (gps, telefon, testere s.a.m.d.). in schimb, un termometru interior-exterior, cu tot cu voltmetru, de 10 parai, a fost jeg de tot. l-am aruncat direct.

recent au fost ceva probleme cu vama (a lor) si pachetele s-au pierdut spre romania... astept sa se remedieze situatia ca am ceva mai multe de luat si nu vreau sa ma risc sa raman fara.

Member
    decat un nivelmetru mai bine te ai gandii la un debitmetru . e f greu de gasit .

Quote Originally Posted by gaina catalin View Post
    decat un nivelmetru mai bine te ai gandii la un debitmetru . e f greu de gasit .
    sefu, explain?

Member
    sa vezi consumul

Page 23 of 139 FirstFirst ... 1321222324253373123 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)