Exact la asta ma refeream.
Eu am mai inlocuit o trapa la un ford mondeo si din cate imi aduceam aminte buza nu era dreapta, dar nu mai eram sigur.
Merci mult de amabilitatea de a-mi face foto!
Ramane deci solutia de a inlocui plafonul cu totul.))
Exact la asta ma refeream.
Eu am mai inlocuit o trapa la un ford mondeo si din cate imi aduceam aminte buza nu era dreapta, dar nu mai eram sigur.
Merci mult de amabilitatea de a-mi face foto!
Ramane deci solutia de a inlocui plafonul cu totul.))
Last edited by bacyta; 30-04-2014 at 01:47 PM.
Imi puteti spune simplu : bacy!
Nobody is perfect, i am nobody!
nu ai pentru ce oricand daca mai ai nevoie.nu stiu ce sa zic cu plafounul, esti sigur ca o sa il pui la fix inapoi?punctele de sudura care le dam noi nu se compara cu cele din fabrica+ ca trebuie facute retusuri unde sudezi eu am inlocuit pragurile ca ruginisera dar nu se compara pragurile cu plafonul, mai bine incerci sa il decupezi ca pana la urma buza aia te incomodeaza pe tine si poate reusesti sa o faci cumva.
Nu stiu daca ati inteles ideea: eu nu vreau sa tai stalpii pentru a schimba plafonul. Plafonul la rover 75 este prins in puncte de sudura exact pe sub ornamente negre de plastic (cele longitudinale de pe plafon) exact ca un capac.
Eu vreau sa desfac plafonul din punctele acelea de sudura si sa-l prind pe celalalt tot pe ele. O sa mai interesez si unde gasesc un asemenea aparat de sudura pt puncte ca in fabrica.
Deocamdata ramane doar la stadiul de proiect. Dupa achizitia pieselor analizez si solutia tehnica.
am inteles, deci nu e mare scofala poti sa faci cu incredere, eu ma gandeam ca e mai complicat cu stalpii alea alea... asa am prins si eu pragurile tot in punctele care au fost prinse iti trebuie o bormasina sa gauresti exact pe punctele de sudura date din fabrica dp aceea un aparat de sudura in co2 si gata,dar te ai uitat sub dungile alea negre sa vezi daca asa e sigur?pt ca daca nu e asa cred ca e greu, dar daca e asa cum zici u e usor.
cred ca pana la urma o sa renunti
Postez niste poze din Rave asa ca idee. Intai se aseambleaza lateralelel si dupa aceea vine plafonul ca un capac.
Plafon Rover 75 - imbinare spate.jpgLaterale cu tot cu stalpi.jpgPlafon Rover 75.jpgPlafon Rover 75 - imbinare fata.jpg
nici n as mai sta pe ganduri in locul tau
poi si de ce nu iti pui?sa stii ca pavilionul este desenat pe dedesupt pe unde trebuie decupat
iti dai seama ca nu as face greseala sa decupez plafonul , as monta plafon intrag cu trapa, ghidaje, furtunuri de scurgere, garnituri, motor etc
deocamdata sunt la alt proiect, putin mai amplu.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)