daca dai pe ea un kardon, cine stie![]()
daca dai pe ea un kardon, cine stie![]()
sa il spal...... sa nu il spal..... cred ca nu il spal, il scot doar la o plimbare ! poate arunc asa "romaneste" o galeata de apa pe el in fata blocului >)
I wish I was faster!
Azi mi-am dat de treaba singurel...adica mi-am montat un dvd 2din pe masina ,o camera de revers,apoi am dat bancile jos si am aspirat mocheta apoi am spalat-o foarte bine cu biocarpet,nu facusem operatiunea asta niciodata de cand am masina...se vede o diferenta!!! Ca sa fie tacamul complet,la urma am dat pe sub banchete si in portbagaj cu o solutie speciala pentru interior cu miros de vanilie....pregatire de 1 Mai!!!
nu am timp de roverul meu agenda imi este plina de clientiabia astept concediullllll !!!!
Biocarpet e foarte ok. bravo!
astazi am zis sa ma uit si eu la bujii si surpriza, la 2 si 3 le am gasit bleasca de ulei, dar nu pot sa mi dau seama de unde.
in fine le am sters si le am pus inapoi
antigel este. lichid de servo este. pe la frane, este si acolo ... ceva in borcan.
motorul... la locul lui, adica engine check(ed)!
pe spate, ledurile de frana le-am numarat si au iesit 100% :-D
trecem si saptamana asta :-P
ba chiar am condus putin mai sportiv si am facut ceva depasiri chiar in curbe, la serpentine. ce mai, cred ca era o criza de adrenalina :-)))
Dap. Azi mi-am calcat pe inima si am spalat-o.![]()
bacy...de maine au anuntat astia iar putina ploaie!!![]()
Leo ceai conteaza. Atata timp cat azi a fost curata si am putut-o admira......![]()
There are currently 24 users browsing this thread. (0 members and 24 guests)