multumesc pentru apreciere mihaivolei
a iesit bibelou, poti incerca si tu daca tot esti maniac
DSC00257.jpgDSC00258.jpgDSC00259.jpgDSC00261.jpg
multumesc pentru apreciere mihaivolei
a iesit bibelou, poti incerca si tu daca tot esti maniac
DSC00257.jpgDSC00258.jpgDSC00259.jpgDSC00261.jpg
Last edited by player1; 10-05-2014 at 08:11 AM.
friends, am vazut multe in ceea ce priveste R200... multe faruri... cele clasice, 2 modele ale mele si inca 2 variante de Angel Eyes (de fapt, singurul model de tuning disponibil oficial, dar in 2 culori)...
ei bine, azi am dat peste asa ceva:
si vanzatorul se jura ca e de pe R200 din 1997.
chiar imi place foarte mult si mai mult decat atat, nu am mai vazut niciodata asa ceva!
ps: posibil sa faca parte din ceva body kit complet, pentru ca nu prea vad eu cum se potriveste in bara standard... who knows...
azi am gasit asta pe forumul mdin uk,la mine nu merge poate voi aveti noroc e super tare,totul depsre masina voastra se afla aici http://www.mg-rover.info/get_info.htm
am incercat si eu si ma pune sa completez casutele de o mie de ori...nu merge
trebuie sa pui toate numerele si cele din poza si sa raspunzi la intrebarea aia stupida care e tot Longbridge raspunsul, dupa care VIN-ul la care la mine imi spune ca e incorrect dar l-am bagat de o gramada de ori,pacat chiar eram curios mai multe despre istoricul masinii
de cam atatea cabluri este nevoie pentru a schimba masina vitezele in locul tau.
DSC00322.jpg
man, fiecare cu placerile lui. dar si cand o sa-ti mearga masina singura :-)) he-he, alta viata.
eu azi m-am plimbat cu Roverul... am ascultat muzica... iarasi am facut cumparaturi si iarasi m-am minunat cum de au incaput toate in portbagaj, mai ales dupa ultimile operatiuni :-P
e misto sa cruise un Rover... e cea mai tare senzatie la volan... ar trebui sa fac asta mai des :-)
dupa ce l faci full (Roverul) o sa ti iei un...?
fa un upgrade eugen la un R75 sa vad cate minuni mai faci si acolo![]()
partea buna la Rover este ca mai sus de 75(ZT) nu ai unde merge pentru ca nu mai scot modele noi. (daca excludem Roewe care oricum nu e disponibil la noi)
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)