daca poti sa citesti presiunea (cu un ceas digital sau pe tester), poti sa te joci la actuator cat vrei :-)))
gata, ce sa mai... 25-ul tau isi arata muschii :-D
daca poti sa citesti presiunea (cu un ceas digital sau pe tester), poti sa te joci la actuator cat vrei :-)))
gata, ce sa mai... 25-ul tau isi arata muschii :-D
Ionutz, referitor la generator... m-am gandit mai demult la un panou fotovoltaic... dar, pentru clima noastra, ar trebui sa fie destul de mare, ca sa fie si eficient... la vremea respectiva ma costa destul de mult... dar este energie eco :-P
Domnule Catalin, cand aveti timp sa faceti un topic cu si despre metabond, am vazut ca sunteti consumator constant. Ce/cat ati bagat si ce ati simtit dupa, cam asta m-ar interesa. Poate dupa vor mai scrie si altii. Am tot citit, dar nu m-am lamurit inca daca are vreun efect.
p.s. Nu ati facut lobby pe langa marcell sa vina si pe la mare???
in primul rand cu metabond ai intre 20000 si 25000 de km in functie de nr de km ai motorului la acelasi pret ca al unuia de 10000 de km .cand il cumperi de la un reprezentant metabond nu de pe net te intreba despre masina . iar tratamentul este bun pentru acoperirea neetanseitatilor si se depune pe camasa ,segmenti ,cuzineti crescand compresia si scazand frecarea intre piese ceea ce duce la o mica crestere a puterii si la scaderea semnificativa a zgomotului si vibratiilor motorului. fabricantul garanteza functionarea motorului fara ulei 50 km. Marcell vine la constanta cand are interventie in zona si totdeauna anunta pe forum .daca vii prin dana 0 eu sunt pe albatros si mai discutam .
Sa inteleg ca dvs personal ati simtit efectele?
Pe mine m-ar interesa pt un mers finut al motorului si am si niste mici neetanseitati.
eu am trecut pe la electrician si ne-am jucat putin cu balastul de la xenon...ala chinezesc de 35W... cel putin asa scrie pe cutie :-)
am putut sa modificam puterea becului, si pe viitor o sa avem o plaja de reglare destul de mare, intre 17 si 50 de W!
da si sunt multumit de rezultate .marcell recomanda la 75 LYQUI MOLY.
uite, ziceam acum cateva zile ca s-ar putea sa fie bulit HU-ul meu...Watson luat de la fostul Real...
surpriza foarte placuta cu baietii de la Auchan (care a preluat Realul): garantia este in continuare valabila la ei, ofera servisare, totul ok. l-au luat si au termen de 15 zile pentru reparatie/inlocuire...
scriu si eu - daca aveti aparate inca in garantie luate de la fostul REAL, actele sunt in continuare valabile, serviciile fiind furnizate de Auchan :-D
uite ca se poate si la noi!
Offf...azi am terminat de schimbat toata bucsaraia si directia la o.....Fabia...''imputita'' masina la partea de mecanica de pe fata..ca sa schimbi o bucsa tre' sa desfaci juma' de masina....Roverasul meu e mai usor la reparare,mai simplu, de o suta de ori...![]()
Last edited by leonard75; 31-05-2014 at 07:46 PM.
si Catalin zicea la fel. parca se chinuise cu un Fiesta nou...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)