Page 68 of 139 FirstFirst ... 1858666768697078118 ... LastLast
Results 671 to 680 of 1381
    Senior Member Eugen_piano's Avatar
    Leo, linkul e bun... a fost probat si inainte si dupa si acum :-))) dar grupul e cu acces :-P

asta este un 45 cu climatronic, cu elm si tableta. dupa cum se vede si relantiul.

Leo, in ceea ce priveste ebay, indiferent ca este .com sau .co.uk sau oricare altful:
    -trebuie card valabil in strainatate si conturi atat pe ebay, cat si pe paypal. urmezi instructiunile.

*paypal o sa-ti ia un euro de pe card, ca sa confirme ca este contul tau... ai sa primesti pe extrasul de cont un cod de acces. dupa care, iti dau baietii euroiul inapoi.
    *poti folosi cardul cu contul in lei. conversia se face automat la cursul bnr + undeva pana la 2-3 bani per unitate de valuta. in functie de banci si de comisioane, un dolar, daca are cursul de 3.2, o sa fie taxat la maxim 3.5...

chiar de suportul in cauza, cel de tableta... nu cunosc... desi de fiecare data imi plac lucrurile integrate in consola centrala, am alte planuri... strict vorbind pentru mine, orice montezi in consola centrala este mult prea jos... lucrurile, repet, pentru mine si numai pentru mine, trebuie sa fie in the line of sight.

Cadillac a fost singurul producator care a integrat HUD pe masina... HUD adevarat, nu cu adaptor OBD si cu film de proiectie... dar, din pacate, tehnologia nu s-a impus si nici nu poate fi adaptata...

Senior Member
    Quote Originally Posted by leonard75 View Post
    din ce am citit despre elm 327 ...se spune pe net ca sunt niste simple ''jucarii'' cu care sa iti pierzi timpul...ma rog,parerile sunt impartite.
    Depinde si cine isi da cu parerea. Proprietarii de opel, vw-audi, ford au de ce sa fie nemultumiti pentru ca au la indemana interfetele dedicate la preturi sub 150 ron.
    La noi insa povestea e un pic diferita.

Member rekinu's Avatar
    Quote Originally Posted by Eugen_piano View Post
    Leo, linkul e bun... a fost probat si inainte si dupa si acum :-))) dar grupul e cu acces :-P

men, vezi ca este de vanzare magaoaia asta, vezi pe forumul de fb
    I wish I was faster!

"chiar in momentul asta este de vanzare o consola de ZS, modificata, cu tableta si diagnostic in bord"...

rekinule, ai intarziat la petrecere :-)))

e si un 200 de vanzare... la 200 de lire... cu scaune sport! numai alea fac toti banii... asta e.

off-topic:
    man, scuze pt faza cu husa... o sa-i zic la om sa le coasa manual, ca altfel pana repara mesteru' masina... eu i-am trimis si ieri un mesaj, dar nu mi-a raspuns... greu sa faci ceva in tzara asta... daca nu au facut chinezii sau nu este de fabrica, se pare ca e degeaba... nimeni nu misca nimic in front...

Member leonard75's Avatar
    Quote Originally Posted by Eugen_piano View Post

multumesc Eugen pentru lamuriri....arata bine consola,numai ca eu pe 75 nu se merita sa ii modific nimic...stric aspectul classic al bordului,daca aveam vreo ''sportiva''sau vreun coupe...

stiu Leo... 75-ul e o masina care arata foarte misto exact asa cum este... atat interiorul, cat si exteriorul...
    nu mi se pare ca se preteaza la cine stie ce modificari...

25/ZR tin mai mult la "tavaleala"... poti sa faci orice din ele si cumva, pana la urma, se integreaza mult mai usor si mai bine... (eu nu sunt neaparat un model, in privinta asta... am lasat partea estetica la sfarsit... sfarsit care inca este departe :-)))

consola asta arata ok, nu pot sa zic ca sunt innebunit... eu am pus poza demonstrativ, pentru ca a venit vorba de ELM.

Member mihaivolei's Avatar
    scuze de intarziere dar sunt online doar de la munca deci zumzaie doar la relantiu si dece am crezut ca e senzorul pt ca apasand cu degetul pe el nu mai suna,dar exact ca si o albino bagata intr-un borcan se aude si nu tot timpul sunt zile si zile de ex ieri a facut azi nu mai face ,am sa fac o poza exact cu locul zumzait mama ce explicatii de mester dau )))

Member mihaivolei's Avatar
    si acum una pt tine eugen ca tu esti maestrul in fire am luat un ipad3 ca de 4 nu am avut bani vreau sa cumpar si un gps Bluetooth sal folosesc ca sat nav am vazut ca se poate dar inainte de asta am un laptop sony vaio cu multe filme si vreau sa le transfer pe ipad am auzit de un cablu OTG pt ipad sa le transfer de pe stick usb merge sau e doar pt poze,daca a mai facut care-va asa ? ms

Page 68 of 139 FirstFirst ... 1858666768697078118 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)