Page 70 of 139 FirstFirst ... 2060686970717280120 ... LastLast
Results 691 to 700 of 1381
    Senior Member Eugen_piano's Avatar
    concediu placut, man! dati si voi un telefon, cand ajungeti pe plaiurile mioritice :-)

Member player1's Avatar
    concediu placut!

Senior Member
    Eugen, pe tine te-am auzit de contacte oxidate la ECU?

nu, nu pe mine...

oxidate doar la capacelul de la lichidul de frana... mergea senzorul de nivel, firele si mufa erau ok, dar lamelele erau verzi, in ultimul hal...

mufele de la ECU sunt protejate foarte bine.

Member
    nu dar am prelungit firele si le am pus papuci normali/ nu mai am nevoie de soclu . si asa era prea jos si intra apa la el

Member
    ieri am schimbat bieletele stabilizatoare 20 ron buc. mai ramane sa resetez chekul.

suna-l pe ionutz si faceti un test cu elmul :-)

Catalin, cum verifici rulmentii fata-spate?

eu stiam asa:
    -pe fata, masina trebuie sa fie pe 0, ca sa fie discurile libere, iar pe spate, daca ai tamburi, trebuie lasata jos frana de mana.
    -pui mainile pe diagonala pe roti, si tragi, inainte si inapoi, sa vezi jocul.
    -invarti de roata si ii dai drumul, sa vezi daca merge lin si daca nu agata/huruie ceva.

acum, pe spate rotile mele se invart, nu-i stres, merg fara probleme. poate chiar ar mai merge reglata putin frana de mana...

stiu insa ca pe fata, rotile se invart in gol mai putin, din cauza placutelor de frana...
    asta ma intereseaza, cate rotatii trebuie sa faca pe fata, daca nu este nimica blocat/gripat?

la mine, roata soferului face 1 tura jumate, in timp ce la pasager nu merge nici macar o tura (360 de grade)...

Member
    pt rulmenti se trage de roata cu mainele paralel cu pamantul cat despre rotatii nu stiu ce sa spun depinde de rulment, placute etc .

Member leonard75's Avatar
    Quote Originally Posted by Eugen_piano View Post
    Catalin, cum verifici rulmentii fata-spate?

eu stiam asa:
    -pe fata, masina trebuie sa fie pe 0, ca sa fie discurile libere, iar pe spate, daca ai tamburi, trebuie lasata jos frana de mana.
    -pui mainile pe diagonala pe roti, si tragi, inainte si inapoi, sa vezi jocul.
    -invarti de roata si ii dai drumul, sa vezi daca merge lin si daca nu agata/huruie ceva.

acum, pe spate rotile mele se invart, nu-i stres, merg fara probleme. poate chiar ar mai merge reglata putin frana de mana...

stiu insa ca pe fata, rotile se invart in gol mai putin, din cauza placutelor de frana...
    asta ma intereseaza, cate rotatii trebuie sa faca pe fata, daca nu este nimica blocat/gripat?

la mine, roata soferului face 1 tura jumate, in timp ce la pasager nu merge nici macar o tura (360 de grade)...
    nu am auzit nicaieri vreo regula cam cat ar trebui sa se invarta rotile pe fata,''pe liber''...daca pe spate se invart..''fara numar'',pe fata avem planetarele,satelitii din cutie...etc,deci dupa mine nu prea cred ca se invarte prea mult,cum a zis si colegul,apuci roata cu ambele maini de la ''ora 9 si 15''...si tragi cu miscari mici dar ferme inainte-inapoi....metode de verificat rulmentii ''babeste'' sunt cu carul...

Page 70 of 139 FirstFirst ... 2060686970717280120 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)