masuratori mai ceva ca la...NASA...imi place ca aveti cu ce va umple timpul!!! tot inainte,baieti!!!!
masuratori mai ceva ca la...NASA...imi place ca aveti cu ce va umple timpul!!! tot inainte,baieti!!!!
leo, ce pot sa zic, On Her Majesty's Secret Service. nu ne jucam aici :-)
eu de dimineata astept sa treaca ploaia, sa pot sa masor sabotii... doar nu crezi ca astept sa o ia masina la vale, pana sa schimb franele :-D
bravo,bravo...cu franele nu e de joaca!!! sa nu uiti sa masori si ...impedanta cablului de la frana de mana!!(it's just a joke)
buna asta.
man, tu stii ca sunt cu "tiuningul", asa ca ma gandeam, just in case, decupez la pedalier, si daca nu tine cu tot cu ABS, bag un calcai, un varf de sanda, ce apuc si eu :-)))
Domnu' cu ''tiuningu''...cum sa iti tina bine franele daca folosesti toata cutia de vaselina la saboti si placute,poti da pe discuri dar mai cu masura!!!![]()
Am schimbat garnitura admisiei si am curatat contactele injectoarelor, erau verzi, rezultatul a fost o rezistenta de 16,4 ohmi pe toate cele patru. Inainte de curatare aveau cam 23-24 de ohmi.
Deocamdata ma abtin in privinta rezultatelor.
eu am reusit si am desfacut drums-urile.
am masurat frumos sabotii (4.4, respectiv 3.4mm), m-am uitat dupa crapaturi, dupa care am "deblocat" pistoanele de rugina, am dat cu putina vaselina locurile unde freaca sabotii de suport, am curatat peste tot si intr-un final, foarte foarte tarziu si greu, m-am prins cum se regleaza frana de mana...
nasol pentru incepatori, e mai simplu cu un multimetru :-)))
ps: bravo Ionutz, e ceva de munca cu garnitura de la galeria de admisie... foarte tare!
mie mi-a ajuns ieri tot kitul pentru chiuloasa, cu tot cu prezoane... dar demontarea motorului cred ca ramane pe vara viitoare.
Eugen...iti dau un mare ''+'' pentru simtul umorului....esti ok!!!
+++
dar iti zic, nu mai intra tamburul la loc... soarele ma batea direct in cap... reglajul nu facea nici click, nici clack... ma jur ca mi-a venit sa iau flexul sa tai si sa pun discuri pe spate :-)))
dupa ce reusesc sa trec cu jentile pe 15, o sa fac un test de franare... sa vad, cu anvelopele marime non-standard (mai late, mai inalte decat stock, implicit mai grele) daca ma incadrez in parametrii... dar pana atunci, mai este... mai vedem si cum e cu latimi diferite (fata-spate), he-he, over steering si under steering :-P
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)