Donez radiocasetofon original Rover 75(fara cabluri si mufe!)
Donez radiocasetofon original Rover 75(fara cabluri si mufe!)
Daca e symphony (adica acela cu display mare in satnga) il vreau eu.
Imi puteti spune simplu : bacy!
Nobody is perfect, i am nobody!
Imi pare rau, nu este symphony...
daca mai ai casetofonul si e originalul ma intereseaza
am si eu un casetofon pentru R75 cine e interesat, cred ca e varianta low cost merge cu vechile casete care le derulam cu pixul
I wish I was faster!
Rekinu-le pastreaza-l ca poate treci la 75 si pana la urma ala a fost norocul tau la tombola!
da da, il pun legat de sfoara la oglinda retrovizoare ) pa mai bine il fac cadou mai departe sa se bucure cineva de el ca asa daca sta degeaba e pacat de el daca imi iau 75 imi pun sonorizare Hamon Cardan )))))))))))))) cum ai tu )))) sau Simfoni )))))
I wish I was faster!
sal stie cineva cum sa instalez si eu un cd multichanger si unde?ms
cum sa instalezi multichanger? fii mai explicit ! spune-ne ce aparatura ai in dotare!
cam tarziu raspund bacy,am asteptat raspuns pe un alt topic deschis,am un cd multichanger gasit in torpedou cand am cumparat masina nu pot sa vad ce brand este,idea e ca are si mufa cred ca e scart sau ceva de genu dar nu am idee unde sa-l conectez,altii mi-au spus ca in porbagaj altii sub torpedou altii ca trebuie conectat la casetofonul de masina inainte de a desmembra masina as fi vrrut sa intreb pe cineva care mai are,ms si scuze de ,,late repaly''
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)