Oare conducta de la pompa mea cea veche, se potriveste la pompa de Mini cooper?
Oare conducta de la pompa mea cea veche, se potriveste la pompa de Mini cooper?
Salut ! nu de mult sunt posesorul unui Rover 75 si mi-a cazut pompa de ambreaj, problema nu ar fi pompa, mentionez ca masina este cu volan stanga, popma o gasesc repede, dar la mine este stricata si tija/conducta care pleaca din pompa...intrebarea mea este: se potriveste tija modelului cu volan dreapta la cel cu volan stanga ? am inteles ca tija de la modelul cu volan dreapta ar fi mai lung si fiind din plastic nu stu daca ar merge ! Multumesc !
Salut, nu se potriveste si nu o poti indoi
Salutare colegi ! Am si eu probleme cu ambreiajul nu imi intra in viteze.Am desfacut pompa si am curatat-o, era mizerie in ea.Am montat-o si am aerisit-o si totul a fost ok pana am facut cativa km si iar a picat. Am mai incercat o data sa aerisesc vreo 2 ore si culmea a mers ok vreo 500 km si dintr-o data a picat iar. Acum am cumparat o pompa de BMW E46 si o sa incerc sa fac modificarile sa vad cum se comporta. A mai montat cineva pompa de BMW??? Ce imi recomandati?
Cu pompa de Bmw o sa ai pedala foarte tare. O sa faci muschi.
Daca e ok nu mai conteaza.... Am salariu mic si nu imi permit sa iau o pompa originala noua, si mai ales ca am auzit ca nu tine multi km
Din punctul meu de vedere, decat una de bmw mai repede iei una originla SH. Sau ar mai fi varianta de pompa de ambreiaj TAZU, care noua cu tot cu transport duce pana in 500 lei. Eu personal am TAZU cu care am aproximativ 27.000km.
Pompa TAZU inca nu e testata printre noi sa vedem cati km poate rezista in timp.
Imi puteti spune simplu : bacy!
Nobody is perfect, i am nobody!
chitul de ambreaj nou si corect tine exact cat spune fabricantul 100k. ..da chitul nu ieste ieftin dar face toti banii ...improvizatiile cresc costurile de intretinere...
MOTO:
Gandeste-te la ce poti face TU pentru membrii clubului si pentru club
si
NU ce poate face clubul pentru tine !
Acum 3 saptamani am montat si eu pompa de ambreiaj de BMW e 46 pe Rover 75 CDT. Functioneaza foarte bine momentan si tot ce m-a costat a fost pompa sh care am cumparat-o cu 85 lei( manopera nu m-a costat nimic deoarece am facut eu cu un prieten adaptarile). Pt detalii astept sa ma contactati.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)