Dragii mei roveristi,deschid acest topic in speranta ca poate aceste discutii ajuta pe cineva. Am un R75,benzinar 1.8 adus din Olanda,am pana acum peste 15k facuti fara nici o interventie (doar o broasca inlocuita).Am citit despre pompele de ambreiaj pe forum si din curiozitate m-am decis sa vad si eu cum e a mea..m-am uitat sub bord la pedala si...SURPRIZAA ,pompa mea e diferita,adica nu are rezervorul de lichid pe pompa.In schimb are un furtunas ce pleaca din pompa si duce in sus langa motorasul stergatorului de parbriz,unde este si rezervorul de lichid. Am luat codul pompei si am cautat-o pe net si....am gasit-o..este de MINI COOPER R60. Va atasez si linkul unde am gasit-o ,poate cineva se va bucura de postarea mea si va scuti niste banuti. (pe alt site este in jur la 70-80 euro...deci e o mareee diferenta) http://www.al-padrino.ro/piese-auto/...926/tip/1.html Codul ppei este urmatorul : KG 190077.4.15 DE , iar marca este FTE.Atasez si cateva poze facute cu ppa si amplasarea rezervorului.Pentru alte discutii va stau la disp pe forum.DSCF0996.jpgDSCF0999.jpgDSCF0997.jpgDSCF0999.jpgDSCF0997.jpg