man, nu stiu nimik de SAL. adica am vazut, atat boxe, cat si HU, dar nu am citit niciun review de la cumparatori.
ca sfaturi, general valabile cred, pentru toata lumea, cautati pe net review-uri despre produsele pe care vreti sa le achizitionati. e foarte important!
de pilda, eu am gasit review la Watson chiar pe un blog din Romania. Era, daca imi amintesc bine, inclusiv un filmulet. So, stiam dinainte ca nu o sa aibe RDS. In alta ordine de idei, Watson produce electronice inca de cand eram elev de liceu, so, ca si Rowenta la bucatarie, nu e neaparat cel mai bun, dar chiar e un brand. Inca mai am acasa un videorecorder VHS Watson cu 4 capete, iesiri si intrari SCART, redare slow-motion... cu ala "furam" coregrafiile pe vremea cand faceam dans sportiv.
eu, boxe ok ca pret/calitate am vazut la DOMO, in primul rand, si la MediaGalaxy. Era chiar sa iau Sony, doar ca nu aveau ambele seturi pe stoc... si am vrut sa fie aceeasi marca si aceeasi serie pe toata sonorizarea, fata-spate. in CJ, la magazinele de specialitate, boxele sunt (erau) mult mai scumpe...
in ceea ce priveste relatia boxe-HU, eu unul nu am inteles exact ce legatura are impedanta, ohmii, in toata afacerea... adica, HU e pe 8 ohmi, ceea ce se pare ca este foarte comun in industria auto... iar boxele de la BP, toate seriile sunt pe 6 ohmi... ideal ar fi trebuit sa fie tot pe 8 ohmi, din cate am citit, dar electricianul a zis ca nu e niciun stres, cel putin nu in cazul meu. cine stie, poate are legatura doar la amplificare...?! habar n-am.