ok. semnalul audio, mainstream, este stereo, indiferent de numarul de boxe din masina.
cu tweetere, cu sau fara subwoofere, in general, sistemele noastre sunt de tipul 2.0 sau 2.1
chiar si unitatile dvd pentru auto, scot sunetul tot pe doua canale, neavand siglele din seria Dolby.
asta nu este nici pe departe un lucru rau... este doar o constatare a realitatii.
in alta ordine de idei, nu exista boxe pentru masina si boxe pentru acasa... am mai spus si cu ocazia asta, ma repet (ma citez, ca sa zic asha): sunt doar boxe active si boxe pasive. Adicatelea, unele nu au nevoie de amplificare, pentru ca este integrata, iar altele au nevoie de o statie.
pe partea de auto, boxele coaxiale sunt cele mai raspandite. usor de instalat, ieftine, chiar destul de calitative. ele au mai multe membrane (pana la 4), asamblate pe acelasi ax, de unde si numele.
in aceeasi categorie de pret, difuzoarele coaxiale pot fi comparate, fara probleme, cu cele componente.
cu alte cuvinte, un set de boxe coaxiale de 100 de lire, vor suna aproape la fel de bine cu unele componente de 100 de lire. cuvantul cheie fiind 100 de lire :-))) sau 50.... sau 10 :-P
un set de componente, din punctul meu de vedere, are doua avantaje:
1) membranele, nefiind suprapuse, nu se vor influenta reciproc la volume mari... deci, vom avea un plus de claritate la decibeli multi.
2) in general, boxele se instaleaza in partea de jos a portierelor... ceea ce produce un sunet infundat pe medii si in special pe inalte... componentele au tweeterele, care, desi mici ca si dimensiuni, sunt instalate intr-o pozitie mult mai inalta, contribuind semnificativ la claritatea si "sclipirea" sunetului.
SO, ce ma gandesc eu?
-in primul rand, vreau sa instalez niste boxe in locul tweeterelor... loc care la mine era gol. evident, daca pun pe fata, o sa montez si pe spate... pentru simetrie si pentru ca diferenta se aude (doar am terminat conservatorul, nu?)
-in al doilea rand, vreau DOLBY. sa fie 5.1, decodat si real (acolo unde se poate, mai precis DVD-uri audio si filme).
nu sunt nebun si nici nu sunt primul in domeniu... ma rog, poate ca sunt primul pe un R200, dar, exista la momentul actual cativa fabricanti de masini... mai de lux... care ofera 5.1 si chiar mai mult, cu sisteme formate din pana la 19 boxe.
in fine, vorbim despre un bubble, so, aproape 20 de difuzoare ar putea fi o exagerare in cazul de fatza :-))
iar din punct de vedere financiar, desi pot fi procurate receivere 7.1, ele raman destul de piperate.
cele mai "comune", usor de gasit, accesibile ca bani, raman sistemele home cinema de tipul 5.1. Ele vin la pachet: decodor, amplificator, boxe... uneori, chiar si dvd player & radio. Not bad!
ok. acum hai sa vedem putin aranjamentul unui home cinema din prisma auto si a unui set de componente.
deci.
un sistem 5.1 are subwooferul pozitionat in fata... exclus auto. locatia standard, cea a portbagajului este foarte buna, nefiind fezabila o instalare frontala pentru un astfel de producator de vibratii. but again, partea cu subul nu cred ca este o problema :-)))
revenim. 5.1 are boxe frontale, boxe surround (alea din spate) si una centrala. masina are numai 4, respectiv cele 2 perechi consacrate. iar concluzia este foarte simpla: trebuie montata o boxa in plus, undeva, la mijlocul bordului. partea cea mai buna: chiar este loc!
*boxa centrala, fiind la nivelul pieptului, nu trebuie sa fie chiar atat de puternica. ea se va auzi oricum, datorita pozitionarii cu membrana spre habitaclu si in special datorita faptului ca nu este nimic in calea ei, suntele propagandu-se fara probleme.
acum, despre tweetere adevarate versus satelitii 5.1.
prin definitie, tweeterele originale se ocupa doar cu inaltele. lucru normal, deoarece spatiul alocat acestora este foarte mic. ca urmare, difuzorul de jos merge pe basi si medii, in timp ce membrana superioara este dedicata sopranului. difuzorul principal are basi, pentru ca, in cele mai multe dintre cazuri, masinile nu au un subwoofer, deci, varianta de 2+1 este cea mai eficienta pentru producatori.
in cazul unui satelit de 5.1, difuzorul este sensibil mai mare in diametru... acest aspect il face ideal pentru a deservi nu numai inaltele, dar si mediile. logic.
basul este filtrat afara, deoarece, sistemul 5.1 este gandit, din start, cu un sub. ca urmare, avem de a face cu o imparteala de tipul 1+2... spre deosebire de cea componenta 2+1.
sincer, eu nu vad diferenta, ci vad asemanarea. cu alte cuvinte, amandoua sistemele, atat cel home cinema, cat si cel component, nu fac altceva decat sa separe frecventele pe diverse membrane (cel mai adesea pe 2).
REZULTATUL - AS 4 (11 difuzoare pe 6 canale)
-portiere fata: boxe Blaupunkt BM TL, 3 cai, 61W, 40 Hz - 25 kHz + difuzoare Philips filtrate, 10-15W*, 120 Hz - 20 kHz (de la un HTS LX3600D);
*nu stiu exact puterea lor... am la sistemul vechi unele mai mici, care sunt sigur de 10W...
-consola centrala: o boxa Philips LX3600D & o boxa Philips PC400 (10W), amandoua fiind filtrate pentru eliminarea basilor (condensatori nepolarizati de 68uF, 100V);
-polita hayon: boxe Blaupunkt MB TL, 3 cai, 51W, 40 Hz - 25 kHz + difuzoare Philips filtrate 10W (pentru seria PC400 nu stiu frecventele);
-portbagaj: subwoofer 50W, 30 Hz - 120 Hz (LX3600D).
a) am pus condensatori pe boxele mici deoarece, la volum ridicat, apareau pocnituri pe basi :-)
b) boxele tri-axiale sunau destul de echilibrat. adaugarea unor difuzoare de medii si inalte a produs o adevarata evidentiere a acestor doua registre. ca urmare, prezenta subwooferului reechilibreaza situatia.
c) boxele sunt legate in paralel. punerea in serie cauzeaza un zgomot de fond marit. ca sa rezolvam problema cu finalii amplificatorului, am inseriat rezistente de 2.2 oameni, pe 10W.